A márkafüggetlen szervizben történő telefonjavíttatás előnyei

Világszerte nagymértékben nő a mobiltelefont használók, így a készülékek száma is, ami a javíttatást is szükségessé teszi. A hivatalos márkaszervizek mellett a márkafüggetlen szervizeknek is megvan a létjogosultsága, hiszen nemcsak több helyen elérhetők, de általában gyorsabb és kedvezőbb árú szolgáltatásokat nyújtanak. 

A világelső telefongyártó, a Samsung készülékek esetében sincs ez másként. A márkafüggetlen javítóhelyeknek köszönhetően már hozzád közel is biztosan találsz olyat, ahova nyugodt szívvel beadhatod. Érdemes azonban kicsit körbejárni a témát, és megbízható szervizt választani. De hogyan is válassz, ha a telefonod meghibásodik? Cikkünk ebben próbál segítségedre lenni.

A választás szempontjai

Samsung mobilod meghibásodása esetén is válaszd a GSM Pont szervizeit, ahol a nagy tapasztalattal rendelkező szervizes kollégák szakszerű segítséget nyújtanak, és a munkájukra 180 nap garanciát adnak. 

Érdemes a készüléket már a megvásárlás pillanatától extra védelemben részesíteni, és megfelelő, a készülékházat megvédő tokot, valamint kijelzővédő üvegfóliát vásárolni rá. Minél gyakrabban és minél több mindenre használjuk az okostelefonokat, annál nagyobb a sérülések veszélye. Gondos gazdaként persze valószínűleg mindent megteszel, hogy minimalizáld ennek esélyét, azonban egy rossz mozdulat következtében ekkor is megtörténhet a baj. 

Amennyiben a meghibásodás a gyártónak felróható okokból következik be, a hivatalos márkaszervizt keresd fel, így akár ingyen is elvégzik a javítást. Abban az esetben azonban, ha a figyelmetlenséged miatt sérül meg a telefonod, a márkaszervizekben is fizetned kell a javításért. Egyes készülékek esetében ez igen magas összegre is rúghat, így tanácsos lehet egy márkafüggetlen szervizt is megkeresni a költségek mérséklése miatt. 

A Samsung telefonok népszerűsége

Sokan szeretik a dél-koreai gyártó készülékeit, mivel széles választékban kaphatóak a legegyszerűbbektől a zászlóshajó modellekig, így megfelelnek a különböző vásárlói igényeknek és elvárásoknak. 

A felhasználói élmény elsődleges, aminek a nagy méretű AMOLED kijelzők tökéletesen megfelelnek, és alkalmasak akár filmnézésre is. 

A telefonokkal szemben elvárás ma már, hogy fényképezőként is megállják a helyüket, illetve hosszú akkumulátor üzemidőt garantáljanak, a Samsungok ennek is megfelelnek. 

Samsung telefonjavítás márkafüggetlen szervizben

A kiváló technológia és a magas színvonalú, igényes anyagok ellenére is elromolhatnak a készülékek, azonban ehhez sajnos a felhasználók rossz szokásai is hozzájárulhatnak. Annak ellenére, hogy köztudott, farzsebbe nem szabad berakni a telefonokat, mert meghajolhatnak, könnyen kipottyanhatnak, mégis sokan így használják. De lehetne még sorolni számos olyan használati szokást, amely a telefonok élettartama ellen dolgozik. 

Amennyiben bekövetkezik a baj, tanácsos minél előbb egy szakembernek megmutatni a készüléket, hogy ellenőrizze, a külső hibák mellett nincsenek-e hardveres sérülések.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!