Lenyűgöző madárruhás ugrás a Csendes-óceán különleges sziklaképződményénél

Egyedülálló látványt nyújt az Csendes-óceánból kimagasló sziklaképződményÖsszeomlott Málta egyik leghíresebb természeti látnivalója, az Azúr Ablak. a Ball’s Pyramid (Ball piramisa) mely egy 6,4 millió évvel ezelőtt keletkezett vulkánTenerife - az örök tavasz szigete. maradványa. Az egykor jóval hatalmasabb, burjánzó növényvilággal rendelkező sziget5 káprázatos sziget, amit látni kell.   mára jelentősen átalakult, de különlegesGrüner See - búvárkodás az ausztriai elárasztott völgyben. látványa ma is turisták ezreit vonzza. A tengerKagylóval borított tengerpartok. és a szél ereje folyamatosan erodálja a Lord Howe-szigetcsoporthoz tartozó tűzhányó maradványát, úgy vélik a ma látható képződmény az eredeti vulkáni Az egyensúlyozó Kummakivi-kő Finnországban. zet csupán 3%-a.

Az első ismert személy, aki megpillantotta a sziklát, Henry Lidgbird Ball, a Supply hajó parancsnoka volt, aki 1788-ban haladt el mellette, Norfolk szigetÚszó malacok a Bahamákon. ére vezető útja során. Ball a piramisFeltárták a nemrég felfedezett, 3700 éves egyiptomi piramis sírkamráját. alakú sziklát saját magáról nevezte el.

balls-pyramid-12

Az AusztráliaKíváncsi kenguru sorfal várt egy ausztrál biciklist. keleti partjai előtt, a Lord Howe-szigetnél található Ball’s Pyramid több mint 550 méternyire magasodik a Csendes-óceánA Bainbridge Rocks különleges szigete a Csendes-óceánon. vize fölé. Amikor a két tapasztalat wingsuit-os, Jeb Corliss és Luigi Cani egy videóban megcsodálták ezt a különleges képződményt, eldöntötték, hogy következő ugrásukat itt fogják végrehajtani. Helikopterrel közelítették meg, a majd alig pár méterrel húztak el a sziklaAz egyensúlyozó Kummakivi-kő Finnországban. mellett madárruhájuk segítségével. Minderről egy lenyűgöző videó is készült.

Ball's Pyramid

Ball's Pyramid

Ball's Pyramid

Ball's Pyramid

VIDEÓ:


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!