Hatalmas kezek emelik a magasba a vietnami hegységben kanyargó hidat

Átadták Vietnam legkülönlegesebb hídját, mely szédítő magasságban kanyarog a gyönyörű Annamite hegységben. A 150 méter hosszú AranyAz oroszországi jegybank páncélterme, ahol 1800 tonna aranytartalékot tárolnak. hídHohenzollernbrücke- a szerelmesek hídja. nevű szerkezet 1400 méteres tengerszint feletti magasságban épült meg, a hegyekIzland színes hegyei. ölelésében fekvő Da NangVietnam tűzokádó Sárkány hídja. városCiprus teljesen elhagyatott szellemvárosa és repülőtere. ának közelében, s egyedülálló panorámát nyújt a lenyűgöző vidékre. A gyalogos hidat, melynek mentén élénk színű virágok pompáznak, még érdeksebbé teszi, hogy úgy tűnik mintha hatalmasTúlméretezett kutyák. , kőből kifaragott kezek tartanák.

A nem mindennapi építményt nyár elején avatták fel és már most óriási népszerűségnek örvend hazájában és azon túl is. A Ba Na Hills nevű hegyi üdülőövezetben található hidat turisták ezrei keresték már fel júniusi átadása óta, hogy megcsodálják a különlegesMaho Beach - a tengerpart ahol repülők szállnak a strandolók feje fellett. kialakítású szerkezetet.

A TA Landscape Architecture által tervezett gyalogoshíd olyan, mintha “az istenek hatalmas kezei emelnének ki egy aranyszálat a földből” – mondta Vu Viet Anh, a tervezőcég munkatársa, hozzátéve, hogy meglepődtek azon, mekkora sikert aratott a híd a helyiek körében és nemzetközi szinten is. A felhők felett épült gyalogos hídLétrán jutnak fel a befejezetlen hídra egy ukrán falu lakói. annak a nagyszabású projektnek a része, mellyel jelentősen fejleszteni kívánják a térség idegenforgalmát.

Da Nang Vietnam egyik legjelentősebb kikötővárosa, a Dél-kínai-tenger2,3 méteres vízszintemelkedést jelenthet egy foknyi meleg.  partvidékén fekszik, több mint 700 km-re Hanoitól. A várostól nem messze, nyugatra található Ba Na Hills-t 1919-ben, a francia gyarmati uralom alatt hozták létre. A településA leghosszabb nevű városok a világon. , amely annak idején népszerű üdülőhely volt a franciák körében, több mint 2,7 millió látogatót vonzott tavaly.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!