Forrásként tör elő a víz egy montenegrói fa törzséből

Egyedül10 éve egyedül él egy elnéptelenedett faluban egy kínai férfi. álló természeti látványossága miatt egyre többen csodájára járnak egy kis montenegrói falunak, mely a világ egyik legkülönlegesebb fájával büszkélkedik. A mindössze 500 lakosú Dinoša az ország délkeleti részén található, s a kis település parkjában egy nagyjából 100-150 éves eperfa magasodik, melynek törzséből a rendkívül heves esőzésekFolyókban gázolnak a vonatok Mumbaiban a heves esőzések miatt. után forrásként tör elő a vízA klímaváltozás miatt négy víztározó üresen áll Szabolcsban. .

Az elmúlt két évtizedben már több alkalommal is meg lehetett figyelni a nem mindennapi jelenséget, legutóbb idén februárban, melyről a Radio Free Europe/Radio Liberty tett közzé egy videót.

A ritkaÖt év után ismét felbukkant a ritka albínó szürke bálna. természeti jelenségA ködben úszó Grand Canyon. oka az, hogy a felgyülemlő csapadékA klímaváltozás miatt négy víztározó üresen áll Szabolcsban. miatt a földEgy évtizede nem tapasztalt közelségbe kerül a Földhöz a Mars. alatti forrásokban megnő a nyomás, s a víz a faKidőlt az alagútjáról híressé vált mamutfenyő Kaliforniában. gyökerein és a repedésein keresztül feljut az üreges törzsébe, majd forrásként tör elő az odvából. Az eperfából kizúduló víz olykor kisebb patakot hoz létre.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!