Ez a kiskutya lesz a hős Diesel utódja

OroszországSzibériai macskák vették át az uralmat egy orosz pár birtokán. egy kölyök német juhászkutyát küld a párizsi hatóságoknak, hogy ezzel a szimbolikus lépéssel is tiszteletét fejezze ki a terroristák által a héten megölt francia rendőrkutya, Diesel iránt – mondta Vlagyimir Kolokolcev orosz belügyminiszter.

1

Ezzel a lépéssel egyben az oroszok együttérzéséről biztosítják Franciaországot a párizsi terrortámadásokat követően.

Szerdán Dieselt, a hős rendőrkutyát halálos lövés érte, amikor elsőként rontott be egy házba a Saint-Denis párizsi elővárosban végrehajtott antiterrorista akció során. Kolokolcev péntek késő este úgy nyilatkozott, hogy a halálos támadásokkal kapcsolatos részvétnyilvánítás mellett egy kölyökkutyát is küldenek, hogy az némiképp „pótolhassa” Dieselt, akitől megható módon búcsúCsodálatos, közös kalanddal búcsúzik súlyos betegséggel küzdő kutyájától. ztak korábban. Az egyik francia rendőrségi kommandós alakulathoz tartozó rendőrkutyát az interneten hősként gyászolták. A francia rendőrség a Twitter közösségi portálon jelentette a belga juhászkutya halálát, közzétéve a csapat tagját alkotó állat fotóját is.

Cikkajánló: Meghalt a hős rendőrkutya a terroristák elleni harcban

diesel2

Diesel, a hős rendőrkutya (Fotó:Police Nationale)

Az orosz belügyminiszter beszédében azt is megemlítette, hogy a kutyaKülönleges állatbarátság egy kutya és egy patkány között. egy orosz tündérmesében szereplő lovag után a Dobrinya nevet kapta, amely az erőt, a jóságot, a bátorságot és a feltétlen hűséget fejezi ki.

2

Dobrinya jelenleg két hónapos, s egy rendőrkutya-kiképző központban él Moszkva"Annyian vannak, mint az oroszok" - Éjszakai forgalom Moszkvában. közelében. Mielőtt elküldik Franciaországba, orvosi vizsgálatokon esik majd át.

MTI


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!