Elvonóra került egy drogfüggő piton Ausztráliában

Elvonóra szállítottak egy SydneyApró sisakos kaméleonok születtek Sydneyben. környéki börtönA polgárháború idejéből származó épületeket és alagutakat fedeztek fel az Alcatraz alatt. állatrehabilitációs központjába egy pitont, amelyet egy rendőrségi akció során találtak egy kábíMérgező hulladékkal szennyezett a kristálytisztának hitt Genfi-tó vize. szerbarlangban. Az ausztrál igazságügyi minisztérium azt közölte, hogy a pitonLevedlett bőrének fogságába esett egy kígyó. egy új-dél-walesi börtönbe került, amelyben elítéltek gondoskodnak a rászoruló állatokról. Az óriáskígyót a börtön vadállatokLenyűgöző képek a kenyai vadvilág változatos élővilágáról. számára létrehozott gondozóközpontjában detoxikálták és ápolják.

A rehabilitációt felügyelő Ian Mitchell szerint a piton szervezetébe a bőrén keresztül metamfetaminSokkoló képek drogfüggőkről - Az emberi roncsokat gyártó Metamfetamin. vagy jég (kristályos metamfetamin) jutott be, és időbe telik, amíg felgyógyul. “Ki kell várni, amíg a drogSokkoló képek drogfüggőkről - Az emberi roncsokat gyártó Metamfetamin. eltűnik a szervezetéből, de pár hónap alatt már sikerült megnyugtatnunk, és most már ismét rendesen táplálkozik” – mondta Mitchell.

Forrás: Corrective Services NSW

A Sydney közelében fekvő Windsorban létrehozott állatgondozó központban a biztonsági szempontból erre alkalmas rabok rehabilitációja keretében működik a program, amelynek résztvevői etetik és gondozzák, enyhébb betegségek estén pedig ápolják is a hüllőket. A program részvevői úgy érezhetik, hogy felelősek valamiért, és fontos munkát végeznek, ami segíthet nekik a szabadulásuk utáni beilleszkedésben – magyarázta a program egyik irányítója. Az elmúlt évben 40 kígyóLevedlett bőrének fogságába esett egy kígyó. t, 15 gyíkot és öt teknőst gondoztak a rabok. A gyógyult állatokat a központ átadja az illetékes állatvédelmi hatóságoknak.

Forrás: Corrective Services NSW


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!