Elvonóra került egy drogfüggő piton Ausztráliában

Elvonóra szállítottak egy SydneyElképesztő felvétel a Sydney felett kialakult hatalmas viharfelhőről. környéki börtönNorvégia évi 25 millió euróért bérel börtönt Hollandiában. állatrehabilitációs központjába egy pitont, amelyet egy rendőrségi akció során találtak egy kábíKitiltanák a fürdőzőket a székelyföldi Szent Anna-tóból. szerbarlangban. Az ausztrál igazságügyi minisztérium azt közölte, hogy a pitonLevedlett bőrének fogságába esett egy kígyó. egy új-dél-walesi börtönbe került, amelyben elítéltek gondoskodnak a rászoruló állatokról. Az óriáskígyót a börtön vadállatokLenyűgöző képek a kenyai vadvilág változatos élővilágáról. számára létrehozott gondozóközpontjában detoxikálták és ápolják.

A rehabilitációt felügyelő Ian Mitchell szerint a piton szervezetébe a bőrén keresztül metamfetaminSokkoló képek drogfüggőkről - Az emberi roncsokat gyártó Metamfetamin. vagy jég (kristályos metamfetamin) jutott be, és időbe telik, amíg felgyógyul. “Ki kell várni, amíg a drogSokkoló képek drogfüggőkről - Az emberi roncsokat gyártó Metamfetamin. eltűnik a szervezetéből, de pár hónapÍgy néz ki a Nemzetközi Űrállomás Csákányházáról. alatt már sikerült megnyugtatnunk, és most már ismét rendesen táplálkozik” – mondta Mitchell.

Forrás: Corrective Services NSW

A Sydney közelében fekvő Windsorban létrehozott állatgondozó központban a biztonsági szempontból erre alkalmas rabok rehabilitációja keretében működik a program, amelynek résztvevői etetik és gondozzák, enyhébb betegségek estén pedig ápolják is a hüllőket. A program részvevői úgy érezhetik, hogy felelősek valamiért, és fontos munkát végeznek, ami segíthet nekik a szabadulásuk utáni beilleszkedésben – magyarázta a program egyik irányítója. Az elmúlt évben 40 kígyóLevedlett bőrének fogságába esett egy kígyó. t, 15 gyíkot és öt teknőst gondoztak a rabok. A gyógyult állatokat a központ átadja az illetékes állatvédelmi hatóságoknak.

Forrás: Corrective Services NSW


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!