Elvonóra került egy drogfüggő piton Ausztráliában

Elvonóra szállítottak egy SydneyTestközeli találkozás egy hatalmas bálnával. környéki börtönKülönleges börtönök világszerte. állatrehabilitációs központjába egy pitont, amelyet egy rendőrségi akció során találtak egy kábíHidegháborús kémműholdak segítségével tárták fel a Himalája drámai környezeti változásait. szerbarlangban. Az ausztrál igazságügyi minisztérium azt közölte, hogy a pitonLevedlett bőrének fogságába esett egy kígyó. egy új-dél-walesi börtönbe került, amelyben elítéltek gondoskodnak a rászoruló állatokról. Az óriáskígyót a börtön vadállatokCsimpánzok is képesek csapatmunkára. számára létrehozott gondozóközpontjában detoxikálták és ápolják.

A rehabilitációt felügyelő Ian Mitchell szerint a piton szervezetébe a bőrén keresztül metamfetaminSokkoló képek drogfüggőkről - Az emberi roncsokat gyártó Metamfetamin. vagy jégHidegháborús kémműholdak segítségével tárták fel a Himalája drámai környezeti változásait. (kristályos metamfetamin) jutott be, és időEgy másodperccel hosszabb lesz a holnapi nap. be telik, amíg felgyógyul. “Ki kell várni, amíg a drogSokkoló képek drogfüggőkről - Az emberi roncsokat gyártó Metamfetamin. eltűnik a szervezetéből, de pár hónap alatt már sikerült megnyugtatnunk, és most már ismét rendesen táplálkozik” – mondta Mitchell.

Forrás: Corrective Services NSW

A Sydney közelében fekvő Windsorban létrehozott állatgondozó központban a biztonsági szempontból erre alkalmas rabok rehabilitációja keretében működik a program, amelynek résztvevői etetik és gondozzák, enyhébb betegségek estén pedig ápolják is a hüllőket. A program részvevői úgy érezhetik, hogy felelősek valamiért, és fontos munkát végeznek, ami segíthet nekik a szabadulásuk utáni beilleszkedésben – magyarázta a program egyik irányítója. Az elmúlt évben 40 kígyóLevedlett bőrének fogságába esett egy kígyó. t, 15 gyíkot és öt teknőst gondoztak a rabok. A gyógyult állatokat a központ átadja az illetékes állatvédelmi hatóságoknak.

Forrás: Corrective Services NSW


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!