Elképesztő videók állatok segítségnyújtásáról

Hihetetlen videók bátor állatokról, akik társaik illetve emberekSzívmelengető videó - így reagáltak az emberek, amikor szépnek nevezték őket. segítségére siettek, sokszor saját életük kockáztatásával.

allatok

Majdnem tragédiával végződött egy bemutató Los Angelesben, az MGM Grand Hotelben 2010-ben, amikor a békésen ásítozó oroszlánEgy amerikai fogorvos ölte meg Zimbabwe leghíresebb oroszlánját. hirtelen az egyik gondozóra támadt. Nem csak közönséget döbbentett meg a vérfagyasztó támadás, hanem az oroszlánokkal egyébként közeli viszonyban álló trénereket is, akik pánikszerűen próbálták elhárítani a veszélyt. Végül az oroszlán karmai közül sikerült kiszabadítani a bajbajutott férfit, de élete hajszálon múlt. A hím oroszlánt a nőstény oroszlán is próbált megfékezni, a segítőkész állat a férfi védelmére sietett. A gondozó komolyabb sérülés nélkül úszta meg a támadást, de lábát össze kellett varrni.

A Krüger Nemzeti ParkZhangjiajie Nemzeti Erdő Park - az UNESCO Világörökség része. Dél-AfrikaLenyűgöző drónvideó Dél-Afrika varázslatos világáról. legismertebb rezervátuma. A parkot Paul Kruger alapította 1898-ban. Területe majdnem kétmilló hektár, Dél-Afrikában ebben a parkban található a legtöbb fajta Afrikai nagyvad is. Talán éppen ezért szeretik úgy a természetfotósok is. Sokan, sok napot töltenek el, egy különleges felvételért, vagy videóért. Az amatőr operatőrnek óriási szerencséje volt, hogy megörökíthette a bivalyÍgy mentette meg társát az oroszlántól a bivaly. – oroszlán – krokodilTöbb mint 20 éve egy hatalmas krokodillal él együtt egy indonéziai család. csatát. A videón az oroszlánokEgy elefánt végzett vele, majd az oroszlánok felfalták az orvvadászt. és a bivalyok harcát láthatjuk, melybe időlegesen bekapcsolódik egy krokodil is. Az afrikai szavannákon zajló élet drámaiságát mutatja be, és az egyik legnépszerűbb videó lett a You Tube-on.

A következő videó Chile egyik forgalmas autóHihetetlen autóbaleset - konténer lapított ki egy autót, de túlélték az utasok. pályáján készült. Egy szerencsétlenül járt kutyát elütött egy autós, aki magára hagyta a sérült állatott. Az elütött kutyus tehetetlenül feküdt az úton, miközben autók száguldottak el mellette. Egy másik kutyaA kisbaba érkezése változtatta meg a rendkívül félénk, egykori versenykutyát. sietett a segítségére, aki életét kockáztatva kihúzta a sérült társát a forgalmas útról. Végül megérkezett hozzá a segítség és szerencsére felépült.

Egy amerikai állatkertben egy fiatal kecskeVakmerő hegyi kecskék. , talán hűsölés céljából besétált a Tűzoltók mentettek ki egy jeges tóba esett kutyát. ba, de hamar kiderült, hogy a nem tud úszni. A kaland biztosan rossz véget ért volna, ha egy bátor kismalac nem siket a bajba jutott kecskegidaA hátán cipelte haza a török kislány és kutyája az útközben világra jött kecskegidát és anyját. segítségére. A malacka odaúszott a keservesen síró kecskéhez és egyszerűen kitolta a vízből. Az eset az egyik látogató rögzítette, aki ugyan rögtön jelezte, hogy „kecske a vízben”, de tovább folytatta a filmezést, miközben az állat egyre alább merült a vízben. Szerencsére a bátor kismalac nem félt, és rögtön a kecske segítségére sietett.

Az elefántokNapokra börtönbe került három újságíró, mert a Zimbabwében zajló elefántvadorzásról írtak. gyorsan megtanulják, hogy hogyan működjenek együtt valamilyen feladat megoldása érdekében. Korábbi kutatások már bebizonyították, hogy az képesek az együttműködésre és figyelnek társaikra. A következő videón ezt saját magunk is láthatjuk. Az elefántcsordaEz történt a teknőssel, ami egy elefántcsorda közé keveredett. egy bajba jutott kiselefántÍgy köszönte meg az elefántmama a vadőröknek, hogy megmentették a borját. segítségére siet, aki beleesett egy tóba és nem tudott belőle kijutni.

Egy kutyus megmentette két társát, akik egy csónakban ragadtak a folyó közepén. A bátor labradorA metrósínek közé zuhant gazdája után ugrott a bátor vakvezető kutya. nem sokat morfondírozott, mikor észrevette, hogy két társa egy csónakban rekedt. Azonnal beugrott a folyóba, odaúszott a kétségbeesetten vonyító kutyákhoz, és a csónakhoz erősített kötelet megragadva kihúzta bajba jutott társait a szárazföldre.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!