Egy elefánt végzett vele, majd az oroszlánok felfalták az orvvadászt

ElefántÜvegfalú medencében úszkálnak az elefántok egy japán állatkertben. taposott halálra egy orvvadászt a dél-afrikai KrugerRózsaszín kiselefántot örökítettek meg a dél-afrikai vadonban. Nemzeti Parkban, majd a holttestét felfalták az oroszlánok. A nemzeti parkMinden idők egyik legnagyobb vadállat-áttelepítési programját hajtják végre. őrei csak a koponyáját és a nadrágját találták meg a férfinak, aki három társával egy orrszarvúEgy turistákkal teli terepjáróra támadt rá egy dühös orrszarvú. t akart elejteni a parkSzívmelengető videó - így köszöntötték társai az árva kiselefántot. területén.

Afrikában még mindig nagy gondot jelent az orvvadászat, a Krugerben elsősorban orrszarvúkra vadásznak, mert a gyógyító erejűnek gondolt szarvukért nagyon sok pénzt fizetnek, főleg ázsiai vevők – írja a BBC.

A suspected rhino poacher in South Africa was killed by an elephant before his body was apparently devoured by lions.

Közzétette: CBS This Morning – 2019. április 7., vasárnap

Az eset kapcsán Leonard Hlathi rendőrkapitány azt mondta, hogy a parkba illegálisan behatoló férfiak az egyik orvszarvút próbálták levadászni, amikor hirtelen egy elefánt megtámadta és megölte egyiküket. A bűntársai azt állították, hogy a testét a parkot átszelő út szélére cipelték, hogy ott a park munkatársai vagy a járókelők majd rátaláljanak. Ezután gyorsan elhagyták a területet. A haláláról értesítették a férfi családtagjait, akik kapcsolatba léptek a hatóságokkal.

A park vadőrei a férfit gyalog és légi úton kezdték el keresni, de nem jártak sikerrel. Napokkal később csak néhány ruhadarabját és a koponyáját találták meg. A többi orvvadászt közben letartóztatták, a rendőrök vadászpuskákat és lőszereket foglaltak le tőlük.

Dél-Afrikát, amely a világ orrszarvúinak közel 80 százalékának ad otthont, rendkívüli mértékben sújtja az orvvadászat, csak az utolsó két évtizedben több mint 20 ezer rinocéroszt öltek meg tülkéért.

South African poacher trampled by elephants then eaten by lions

Karma 😬

Közzétette: news.com.au – 2019. április 7., vasárnap


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!