A Namíb sivatag találkozása a tengerrel

Cimkék: , , ,

NamíbiaMegfejtették a namíbiai tündérkörök rejtélyét?. déli sivatagTurkana-tó - világ legnagyobb állandó sivatagi tava. ában találunk néhányat a legmagasabbKarakoram Highway - a világ legmagasabban haladó nemzetközi útja. , és szemkápráztatóbb homokdűnékből melyeket ember csak láthat. Színük a rózsaszíntől az élénk narancssárgáig terjed. Ezen dűnerendszer találkozása az égszínkék Atlanti óceánnal egészen szürreális látványt nyújt.

Namíb sivatag

Bár ez a partszakasz több száz kilométer hosszú annak aki a legszebbEurópa legszebb metróállomásai. részét szeretné megnézni Swakopmund-i látogatást javasolunk. A namíbiaiak között csak Swakop-nak hívott városManarola - elbűvölő olasz kisváros. a legnagyobb tengerparti település az országban, és az országba látogató turisták mekkája.

Namíb sivatag

A történelmii emlékeket mindenhol észrevehetjük a belvárosban a német gyarmati építészet remekeit megcsodálva, mely erős kontrasztot alkot a város szélével, mely közvetlenül a Namíb sivataghoz kapcsolódik. A városból helikopter túrák indulnak ahol a sivatagot, és a legszebb partszakaszt a Csontváz partot csodálhatjuk meg a levegőből.

Namíb sivatag

Namíb sivatag

Namíb sivatag

Namíb sivatag

Namíb sivatag

Namíb sivatag

Namíb sivatag


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Látogatók egyéb keresései erre a cikkre:

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!