A ködben úszó San Marino – lenyűgöző time-lapse videó

Rick Kloekke holland fotóA Digital Globe legjobb műholdképei 2012-ben. st csodálatos látvány fogadta amikor októberben meglátogatta a családját San MarinoA világ 5 legkisebb országa. -ban, a világ egyik legkisebbElőször találkozott egymással a világ legmagasabb és legalacsonyabb embere. országA világ 5 legkisebb országa. ában. A fotós ugyanis néhány esős nap után megcsodálhatta a ködtengerben úszó San Marino-t, amit természetesen meg is örökített, és a Titán-hegyen és környékén készült felvételeiből egy látványos time-lapse videót is összeállított.

san-marino

A kis ország lakossága egyébként közel 32 ezer főt számlál, a két legnépesebb városMumbai legkülönlegesebb látnivalói. San Marino (a főváros), valamint Serravalle, melynek lakossága meghaladja a fővárosét. San Marino a harmadik legkisebb állam Európában, csak MonacoMonaco különleges, a hegy oldalába vájt focipályája . és a VatikánA világ 5 legkisebb országa. kisebb nála. A világ legkisebb köztársasága volt 301-től 1968-ig, amikor is NauruA világ 5 legkisebb országa. függetlenné vált. San Marino parlamentáris köztársaság, 1244-ben alkotott köztársasági alkotmánya az egyik legrégebbi az egész világon. 1988-ban az Európa Tanács tagja lett, az Egyesült Nemzetek Szervezetébe 1992-ben lépett be. San Marino Olaszország32 nappal az olaszországi földrengés után élve emeltek ki a romok alól egy macskát. enklávéja, az olasz Emilia-Romagna és Marche régió határán. Domborzatát az Appenninek uralják, a legmagasabbRitz-Carlton Hotel - a világ legmagasabb szállodája. pontja a Monte Titano, amely 749 méter. A Monte Titano csúcsán egy 11. századi és egy 13. századi erődSpitbank Fort - erődből luxus szálloda. ítmény látható.

A turizmusFele annyi turista sem utazik Egyiptomba, mint tavaly. rendkívül jelentős, évente több mint 3 millió turista látogat el San Marino-ba. Az ország főbb látnivalóBudapest bemutatása egy gyönyörű timelapse videón. i, a természeti szépségeken kívül, San Marinóban találhatók. A városfallal körülvett középkori óvárosban több száz éves épületek, templomok állnak.

san-marino-2

VIDEÓ:


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!