7164 km-es szerelmi vallomás

Felmondott a munkahelyén egy japánAz erdőben hagyott japán kisfiú elmesélte, hogy élte túl hat napig. művész, hogy több mint hétezer kilométert megtéve megkérje barátnője kezét. Fogalma sem volt róla, de közben világrekordot állított fel. A 31 éves Yasushi Takahashi-t, becenevén Yassan útnak indult Japánban, hogy egy hihetetlen felirat segítségével végre megnősülhessen.

1

Gyakorlatilag hat hónap alatt az egész országot bejárta, gyalog, biciklivel, komppal, autóHihetetlen autóbaleset - konténer lapított ki egy autót, de túlélték az utasok. val, hogy őrült ötlete közben számtalan lélegzetelállító helyen megfordulhasson, és rajzával, elszántságával bebizonyítsa szerelmét. A hosszú vándorlás során GPS-ének pontjai kiadták a „Gyere hozzám feleségül” feliratot, aminek végére a biztonság kedvéért még egy óriási szívet is rajzolt.

A hírek szerint a barátnője, akinek ilyen elképesztő módon kérte meg a kezét, végül igent mondott, bár attól túlságosan nem volt elragadtatva, hogy fél évre magára hagyták. A leánykérés egyik legemlékezetesebb pillanata végül az volt, amikor megtudták, hogy a GuinnessA világ legnagyobb krokodilja.  rekordok a világ legnagyobb GPS rajzának minősítette a feliratot, hiszen a vonalak hossza 7164 kilométer lett, ami világrekordnak számít.

Mindennek már hat éve, de a japán férfi képeire és történetére most figyelt fel egy cipő- és csizmagyártó cég, így csak most került igazán napvilágra ez a szívet melengető történet.

A férfi történetéből készült reklám


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!