500 km/h-val szállította utasait az új japán vonat

Japánban először utazhattak civilek is a maglevRekordot döntött az amerikai hadsereg kísérleti mágnesvasútja. vasútA világ legnagyobb terepasztala. on. Az utasok Uenohara és Fuefuki közt próbálhatták ki az új szerelvényt, mely 42,8 km-es útja során az 501 km/h-s csúcssebességet is elérte. A szerelvényt még tesztelik, amikor üzembe áll 16 kocsival fog közlekedni és ezer utast tud majd szállítani.

A lebegő mágnesvasútRekordot döntött az amerikai hadsereg kísérleti mágnesvasútja. , vagy gyakran használt angol rövidítéssel maglev vasútA japán „hó út”. olyan vasúti rendszer, amelynél a járművek pályán tartását és hajtását a hagyományos kerekek helyett mágneses mező végzi. Ezzel a módszerrel lehetővé válik a repülőMalacot szállítottak le egy repülőgépről. gépekét megközelítő, 500 km/h-nál nagyobb sebesség is.

Maglev vasút Japánban

Maglev vasút Japánban

Maglev vasút Japánban

Videó az új japánA japán „hó út”. vonatHajmeresztő biztonsági gyakorlaton kell részt venniük a japán szuperexpressz karbantartóinak. 500 km/órás száguldásáról:

A világon jelenleg a kínai SanghajShanghai a magasból - egy darukezelő elképesztő fotói . város25 nagyváros a legimpozánsabb Felhőkarcolókkal - 1.rész. ában közlekedik folyamatosan tömegközlekedési célokat szolgáló nagy sebességű maglev vasút. Korábban KínaEgyedül utazott a repülőn egy kínai nő, míg a vasútállomáson 100 ezren zsúfolódtak össze. több hasonló vonal építésének lehetőségét is tanulmányozta, de a magas költségek miatt végül a “hagyományos”, sínen futó gyorsvonatok mellett döntött. A Sanghaj maglev vasút Sanghaj belvárosát köti össze a 30 km távolságra lévő Sanghaj-Putungi nemzetközi repülőtérrel. A döntéstől a 30 km hosszú vonal üzembe helyezéséig – a fejlesztés, az építés, és a kísérleti üzem lebonyolítása – mindössze 37 A japán „hó út”. napot vett igénybe. A mágneslebegtetésű vonat 2004. január 1-jén kezdte meg a működését. Az utasszállító csúcssebessége 430 km/h.

Maglev vasút Japánban


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!