Válasszon eltolható oldalfalrendszereket a pergolákhoz!

Sok kertes ház vagy teraszos lakás tulajdonos álma egy 4 évszakos, a lakásbelsőhöz közvetlenül csatlakozó kültér kialakítása, amely ma már a korszerű megoldásoknak köszönhetően csupán idő és kivitelező kérdése. 

Az üvegtetős teraszfedések vagy lamellás, bioklimatikus pergolák oldalfalainak bezárásával komfortos verandát alakíthat ki, amely nemcsak jó időben, de zordabb időjárási körülmények között is nagyszerűen használható. Üveg oldalfalrendszerek alkalmazásával a látványról és a térérzetről sem kell lemondania, hiszen az anyag átlátszósága szabad kilátást biztosít. Milyen megoldások léteznek? Melyik milyen előnyöket kínál?

Olyan bent, mintha kint lenne

A hagyományos pergolák, teraszfedések élesebb határvonalat képeznek a bel- és a kültér között, és a tetőfedés révén sokszor nemcsak a teraszoktól, de a belső terektől is elfogják a fényt. A Teraszok.hu teraszfedés megoldásai, a lamellás bioklimatikus vagy a behúzható PVC burkolatú pergola típusok nagyfokú szabadságérzetet nyújtanak, hiszen amikor arra van szükség, lehetővé teszik a fény zavartalan áteresztését, valamint védenek az időjárás viszontagságai, az eső és a hó ellen is.

Csodálatos dolog egy pergola árnyékában üldögélni a kertben, de néha egy kicsit több magánéletre vagy menedékre vágyunk, vagy egyszerűen csak az alacsonyan álló lemenő nap zavaró hatása elől menekülnénk. Oldalfalak telepítésével teljesen bezárhatja pergoláját, és élvezheti az intim tér nyújtotta kényelmet. 

Pergola-oldalfal típusok

Fedezzen fel a széles kínálatot, és válassza ki az Ön számára ideális megoldást az előnyök és a hátrányok ismeretében.

  • Üveg oldalfalrendszer:

Maximális kilátást, hő- és hangszigetelést biztosít.

  • Kültéri árnyékoló/szövet, oldalárnyékoló rendszer:

Kellemes mikroklímát biztosít a meleg napokon, illetve megakadályozza a belátást. Úgy érezheti magát kint, mintha a nappaliban lenne. 

Válassza az Ön számára leginkább kedvező, és a családi háza, terasza stílusához legjobban illő típust!

Az üveg oldalfalak előnyei

Stílusos megjelenést, praktikus megoldást jelentenek a szigetelt, eltolható üveg oldalfalrendszerek, melyekben az üvegtáblák keretekben helyezkednek el egymás mellett, néhány cm átfedéssel, így egymás mellett eltolhatóak.

A szigetelt, eltolható üvegfelületek minőségi, hőhidas alumíniumprofilokkal, továbbá hőszigetelt biztonságiüveg-panelekkel készülnek, így tökéletes védelmet nyújtanak minden időjárási körülmények között. A profilrendszernek és a thermo üvegezésnek köszönhetően teraszunkat a hideg hónapokban is komfortosan használhatjuk.

Az igények szerint bővíthető méretekben készülnek 2 típusú alsó sínnel, magasabb és alacsonyabb kivitelben.

A speciálisan kialakított vízelvezető rendszer az összegyűjtött csapadékot kiüríti, így esőben is használható, száraz kültéri pihenőhelyet eredményez. Érezze jól magát teraszán, válasszon üveg oldalfallal szerelt pergolát!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!