Különleges ajándékok keresztelőre

A gyermek érkezése mindig megváltoztatja a családok addigi életét. A szülőknek új és szokatlan helyzetekben kell tökéletesen helytállniuk, olyan feladatokat kell megoldaniuk, amelyek addig ismeretlenek voltak számukra. A párok életében ez egy jelentős mérföldkő, ilyenkor a csöppség körül forog minden. Nem sokkal azután, hogy világra jött a baba, az egyik legnépszerűbb hagyomány, amelyre többnyire még ebben korban sor kerül, az a keresztelés.

A keresztelőre általában az ismerősöknek és a családtagoknak komoly fejtörést okoz az ajándékválasztás. Ideálisak lehetnek a személyre szóló ajándékok, például az egyedi párna. Azonban mielőtt részletesebben kitérnénk erre, nézzük meg, hogy mit érdemes tudni a keresztelés hagyományáról.

A keresztelés hagyománya 

A keresztelés hagyománya régre nyúlik vissza a történelemben. Úgy tartják, hogy megvédi az embereket a bűnös mágiáktól, és a haláluk után a megkeresztelt emberek lelke békében nyugodhat a túlvilágon. Ha a gyermeket nem keresztelik meg, szerencsétlenség vár rá. 

Régen nemcsak a keresztelés volt fontos, hanem az is, hogy a szertartás után a babát a ház padlójára vagy küszöbére helyezzék. Onnan az apának kellett felemelnie a gyermeket, így szimbolizálva a családba fogadást. Évekkel ezelőtt többnyire ruhákat ajándékoztak a rokonok és az ismerősök a gyermeknek a keresztelőkor. Ma már, a modern korban sokan választanak babaruhák helyett egyedivé tehető, személyre szabott ajándékokat.

Ajándékötletek keresztelőre

Természetesen a családi szokásokat tiszteletben kell tartani, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet újítani. A hagyományok tiszteletben tartása mellett bátran lehetünk kreatívak, és egyedivé tehetjük az ajándékot.

Jó ötlet például egy egyedi fényképes párna, amelyre kérhető a gyermekről készült fotó és a születési adatai. Ez az egyedi ajándék garantáltan lenyűgöz mindenkit, és az is biztos, hogy a család évek múlva is emlékezni fog arra, hogy ki készítette ezt a különleges meglepetést.

A szerkesztés és a megrendelés folyamata egyszerű

A Bögreguru oldalán egyszerűen szerkeszthető és megrendelhető az egyedi párna a keresztelőre. A felület igazán felhasználóbarát kialakítású, könnyen és egyszerűen lehet kezelni az oldalt. A termék élőben szerkeszthető, így folyamatosan lehet látni, hogy miképpen fog kinézni a kiválasztott termék a nyomattal. A rendszer végigvezeti a vásárlót lépésről lépésre a folyamaton, csupán követni kell a megadott szempontok szerint a szerkesztési folyamatot. Vannak olyan párnák, amelyek esetében választható háttérszín és dekorációs elem is, így még egyedibbé tehető a végeredmény. 

Ezután következik a baba nevének megadása, valamint a fényképek feltöltése a ”Válassz képet” gomb megnyomását követően. Miután minden adat kitöltésre került, a kosárba kell tenni a terméket, illetve véglegesíteni kell a rendelést. A Bögreguru legújabb terméktervezőjének segítségével néhány kattintás alatt megszerkeszthető a párna, valamint az oldalon számos egyéb ajándék is található a keresztelőre.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!