Így még nem láttad a kedvenc úti célokat!

Karácsonynak már egy hónapja vége, igazán jöhetne már a nyár! Nézd meg ezeket a lenyűgöző videókat, és garantáltan kedvet kapsz egy kis napsütéses pihenéshez. Kiválasztottuk a legfelkapottabb úti célokat, és egy rövid kedvcsinálóval kiegészítve, látványos drónnal készült felvételeket mutatunk be az üdülőhelyekről, hogy már fél lábbal ott is érezhesd magad…

Forrás: Youtube

Egyszer minden ember életében elérkezhet a pillanat, hogy utazási célpontjának Egyiptomot tűzi ki. Ez nem is csoda, hiszen a színes tengeri élőlények közötti búvárkodástól kezdve, a piramisok monumentalitásának átérzéséig, számos lehetőség áll rendelkezésére az oda látogatóknak. Ha kedvet kaptál a videóban bemutatott Hurghada meglátogatására, érdemes most foglalnod, hiszen egy kis szerencsével visszanyerheted nyaralásod árát is.

Forrás: Youtube

Görögországnak annyi felfedezni való része van, hogy akár minden évben visszatérhetsz, mégis új látnivalók tárulnak eléd. A kék-fehér jellegzetes váltakozásával az épületeken és a partokon is találkozhatunk. Igazán nem hibáztatunk, ha a képsorok láttán ellenállhatatlan vágyat érzel, hogy máris lefoglald kedvezményes utazásod.

Forrás: Youtube

A fenti videóban Törökország egyik legkedveltebb nyaralóövezetét ismerhetjük meg. Részt vehetünk akár egy bulihajós kiránduláson is, vagy csak gyönyörködhetünk a vörös toronyból nyíló látványban. Hatalmas bulik, vagy kényelmes pihenés, Törökország tárt karokkal vár. Jobb, ha sietsz és most foglalsz, hiszen a jó árak elcsípésén felül, a nyereményjátékban is részt vehetsz!

Forrás: Youtube

Tunézia lehetőségei is szinte korlátlanok, lógathatjuk lábunkat a Földközi-tengerben, vagy akár tevegelhetünk is egyet. A homokos dűnéken való csapatás után hidratálódhatunk a gyönyörű partszakaszokon, vagy a gyönyörű szállodák medencéjében, mint például a Riadh Palms 4*-os szállodájában, all inclusive ellátással, mindössze 89 300 Ft-tól + illeték.

Bármelyik úti cél is legyen az álmod, a Kartago Tours nyári előfoglalási kedvezményével biztosan jó döntést hozol. Nézd meg az összes ajánlatunkat, és foglalj most, hogy minél nagyobb kedvezményben részesülj!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!