A svájci óra örök és legyőzhetetlen

Ha a svájci óracsodákra gondolunk, akkor azonnal a pontosság és a minőség az a két szó, ami beugrik róluk. Ezek az órák értékesek is, hiszen gondos precizitással készítik őket hosszú idő óta és minden darabnál előírás az, hogy az összes alkatrész tökéletes legyen. Mivel az összetevők is a legnagyobb odafigyeléssel a legkiválóbb anyagokból készülnek, így a végeredmény tekintetében is biztosak lehetünk abban, hogy megbízható és értékes ketyegőt fogunk kapni.

A svájci órák kortalanok

Ez pedig azt jelenti, hogy mind a múltban, mind a jelenben, mind pedig a jövőben számítani lehet rájuk, így az Órashop.hu svájci órái elkísérhetnek bennünket egész életünk folyamán, sőt a következő generáció számára is értéket fognak képviselni.

Azonban van-e okunk aggódni, a svájci órák jövőjét illetően? Nemrégiben még úgy gondoltuk, hogy igen, a veszély valós. Az okosórák előretörése ugyanis felvetette azt a sötét jövőképet, mely emiatt a klasszikus társaikra várhat.

Hiszen gondoljunk csak bele! Egy mobiltelefon, tablet, okosóra mind-mind tudja azokat a funkciókat, amiket egy klasszikus vekker, sőt, ennél még nagyságrendekkel nagyobb a tudása és a lehetőségei. Mi szükség is lenne ezek után egy svájci órára?

A válasz azonban megnyugtató

Ezekben az időkben az aggodalom teljesen jogos volt. A csuklón hordott óráknak befellegzett, gondolták sokan, azonban mégsem ez a forgatókönyv játszódott le a valós életben, és ez több dolognak is köszönhető.

A svájci időmérők ugyanis egyrészt képesek voltak megújulásra, ami újra a csuklón hordott vekkerekre irányította a figyelmet, másrészt pedig be kell látnunk, hogy a karóra nem csupán egy funkcionális eszköz, mely egyedül az idő mutatására alkalmas, hanem ékszer is, amellyel kifejezhetjük stílusunkat, ízlésünket, kiegészíti öltözékünket.

A svájci órák megújulása

Egy valamiből soha nem engedtek, ez pedig a minőség. A termék kivitelezése, a szerkezet, a alkatrészek aprólékos és pontos készítése ugyanolyan, mint bármikor. Ebben semmi változás nem lehet. Azonban a külső, a stílus, a megjelenés, na ez az, amiben az újítás állt. 

Egy teljesen új kinézet, nyitás a fiatalok felé, elmozdulás az ékszerek irányába – ezek a változások azok, melyek életben tartották a svájci órákat, és ma már nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy a svájci órák valóban kortalanok.

Érték és prémiumérzet

Elmondhatatlan az az érzés, amikor egy értékes svájci órát csatolsz a csuklódra, hiszen akár egy üzleti tárgyalás során, akár egy színházi estén de a hétköznapokban is prémium megjelenést biztosít számodra. 

Ezek az órák általában a magasabb árkategóriába tartoznak, azonban a svájci minőségbiztosítás megköveteli azt, hogy minden alkatrésze cserélhető, és a termék bármikor szétszedhető és összerakható, tehát javítható legyen. Nem találkozhatsz olcsó, fröccsöntött alkatrészekkel, javíthatatlan problémákkal, így elmondható, hogy értéke folyamatosan nő. Tehát ha befektetsz egy prémium minőségű órába, akkor az a jövőben is értéket fog képviselni, amit továbbadhatsz utódaidnak.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!