Víz alatti mesevilággá változott egy túraútvonal a brazíliai esőerdőben

A kristálytiszta vizű folyóA festői szépségű Alatna-folyó. iról, buja esőerdejéről, illetve különleges állat- és növényvilágáról nevezetes Rio da Prata ökológiai parkQuinta da Regaleira - varázslatos hely Portugáliában. BrazíliaPantanal - a világ legsűrűbb növényi és állati ökoszisztémája. egyik legszebb természetvédelmi területA nap képe - Mitchell-vízesés, Auszrália. én bújik meg. A Mato Grosso do Sul államban elterülő park a túrázók és a búvárok egyik legkedveltebb úti célja. A lenyűgöző látnivalóA lenyűgöző Erawan-vízesés Thaiföldön. kkal megáldott vidék a brazil ökoturizmus gyöngyszemének számít.

A közelmúltban heves esőzések voltak környéken, melyek következtében az itt kanyargó Rio da Prata és Olho D’Água folyók kiléptek a medrükből és elárasztották ez egyik túraösvényt.

A vízA világ legtisztább tavai. alá került esőerdő valóságos mesevilággá változott, melyről a park munkatársai egy rövid videót is készítettek. A nem mindennapi látványt nem sokáig lehetett megcsodálni, a megáradt folyók vize ugyanis a nap végére visszahúzódott.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!