Több mint egymillió karácsonyi képeslapot kapott a lakástűzben megégett, árva kislány

A 8 éves amerikai kislányHáromlábú cica lett az amputált karú kislány legjobb barátja. , Safyre Terry egy két évvel ezelőtti lakástűzben elvesztette a családját, egyedül ő élte túl a tragédiát, de testének hetvenöt százaléka megégett, arcát azóta is sebhelyek borítják, a jobb kezét és bal lábfejét pedig amputálni kellett. Az árván maradt kislányról a nagynénje gondoskodik, aki idén decemberben azzal a kéréssel fordult az emberekhez a Facebook-on, hogy küldjenek Safyre-nek karácsonyi képeslapokat jókívánságokkal, amelyekkel a kislány feldíszítheti a karácsonyfáját. A posztot tízezrek osztották meg, és Safyre közel 1 millió képeslapot és 10 000 ajándékcsomagot kapott a világ minden tájáról. Az ajándékozásban többek között az amerikai elnök, Barack Obama, és családja is részt vett.

Safyre

Safyre

Olyan sok ajándék érkezett a képeslapok mellett, hogy a kislány és nagynénje úgy döntöttek, a nagy részét elajándékozzák rászoruló gyerekeknek és gyerekkórházaknak, hogy mások karácsonyát is szebbé tegyék. A legérdekesebb ajándék egyébként amit a kislánynak küldtek, egy 3D-nyomtatóval készült műkéz volt, amelyet az Albany EgyetemPuskázás elleni módszerek a thaiföldi egyetemeken. készített neki.

Safyre már mint 50 operációVégigénekelte az agyműtétjét egy operaénekes. n illetve plasztikai műtéten átesett az elmúlt években, de további gyógykezelésekre van még szüksége, ezek finanszírozására gyűjtést indítottak, amely óriási sikerrel járt: a remélt 15 000 dollár helyett már 400 000 dollár gyűlt össze az adományokból.

Safyre

Safyre

Safyre

Safyre

Safyre

Safyre

Safyre

safyre-arm

Safyre

Safyre Schenectady’s Super Survivor/Facebook


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!