Sóvihar tombol Ukrajnában

Cimkék: , , ,

Az ukrajnai Krím-félszigeten második napja tombol a hurrikánerejű szélHomokvihar tombolt az Indiai-Óceán felett. , amelynek a sebessége néha az óránkénti száz kilométert is meghaladja. A szélvihar a Fekete-tengertől gáttal leválasztott Szaszik-Szivas sós vizű Őzeket mentettek meg egy befagyott tó jegéről [Videó]. ból sóval telített levegőt emelt fel legalább másfél méter magasságba Koktebel település közelében. A helybeliek beszámolója szerint a környéken érezhetően sós íze van a levegőnek, és a szélvihar sóval hintette be a környező termőföldeket és szőlőskerteket is.

Sóvihar Ukrajnában

A helyszínen készített fotókon jól látszik a sóval telített felhő a tó fölött.

Sóvihar Ukrajnában

A Krím-félszigeten a hurrikánerejű szél kapta föl a sót a Szaszik-Szivas tóból. Még a levegő is sós ízű.

Sóvihar

Szerdán a Fekete-tenger partján tomboló viharA nap képe - felhőszakadás. miatt Kercsiben egy halkonzerveket gyártó üzemet öntött el a vízHaltemetővé vált egy kínai folyó. . Az ítéletidő miatt nem indulnak kompok a városból. A Szaszik-Szivas tó gátja szivárog, és fennáll a veszélye annak, hogy átszakad. A katasztrófavédelem szakemberei második napja hordják a homokzsákokat a gátra: eddig már legalább négy tonnányi zsákkal erősítették meg a gátat.


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!