Megrepedt az üvegpadló egy nemrég átadott hegyi sétaúton

Még csak néhány hete adták át a kínai Henan tartományban azt az üvegpadlós sétautat, amelynek egyik lapja megrepedt a turisták alatt. A Jüntaj-hegységben megépített U alakú sétálóút 400 méter hosszú és közel 1000 méteres tengerszint feletti magasságban sétálhatnak rajta v200 millió éves sziklaképződményt romboltak le a látogatók Utah-ban [Videó]. égig a bátor turisták. A hatóságok megerősítették a történteket, és lezárták az utat a javítás idejére. Hozzátették, hogy a háromrétegű üvegnek csak az egyik rétege sérült meg, így szerintük az emberekSzívmelengető videó - így reagáltak az emberek, amikor szépnek nevezték őket. nem voltak veszélyben. Az üveg állíKönigssee - Németország legszebb tava. lag azután repedt meg, hogy egy turistaLeszakadt egy függőhíd négy turista alatt [videó]. ráejtett egy bögrét.
Üvegpadlós sétaút

Üvegpadlós sétaút

Üvegpadlós sétaút

A rémisztő esetről így számolt be az egyik turista: „Mikor épp kezdtem elérni a sétaút végét, hirtelen egy csattanást hallottam, és remegést éreztem a lábam alatt. Lenéztem, és láttam, hogy az üvegpadló megrepedt. Nem tudom, mi történhetett, de mindenki sikoltozott. Én is kiabáltam, hogy megrepedt, megrepedt, és siettem a kijárat felé. Nagyon megijedtem.” A különleges üvegpadlós sétálóút hamar népszerű lett a turisták körében, a történtek azonban sokakat visszatarthatnak attól, hogy rámerészkedjenek.

Üvegpadlós sétaút

Üvegpadlós sétaút

VIDEÓ:

Kínában a hatalmas népszerűségre való tekintettel sorra épülnek a különleges, üvegpadlós hidak és kilátóMegnyílt a világ leghosszabb üvegpadlós kilátója Kínában. k. A Hunan tartományban található ShiniuzhaiLátványos üvegpadlós függőhidat adtak át Kínában. Nemzeti Geológiai Parkban most adtak át egy üvegpadlós függőhidat, és hamarosan elkészül a világ legmagasabbBailong lift - a világ legmagasabb kültéri liftje. és leghosszabb üvegpadlós hídja a Csangcsiacsie-kanyonban, szintén Hunan tartományban.

uveghid-4Üvegpadlós függőhídFestői környezetben bújik meg Németország leghosszabb függőhídja.  a Shiniuzhai Nemzeti Geológiai Parkban

uvegkilato-12 Üvegpadlós kilátó a Csunkinghoz tartozó Longgang Nemzeti Geoparkban

uvegkilato-1


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!