Hihetetlen üldözés – minden idők egyik legizgalmasabb természetfilmes jelenete

Elképesztő üldözést örökített meg a dokumentumfilmesek a Galápagos5+1 érdekesség a páratlan szépségű Galápagos-szigetekről. -szigeteken, ahol a Planet EarthTáncoló medvék mosolyogtatják meg a nézőket a Planet Earth II előzetesében. II (BolygóÍgy lélegzik a Föld. nk, a FöldHarminc éve nem látott méretűre zsugorodott az ózonlyuk az Antarktisz felett. ) stábja lencsevégre kapta, ahogy egy fiatal leguán egy csapat éhes kígyó elöl menekül. A nem mindennapi, izgalmas és félelmetes pillanatokat már most a világMS Turanor - a világ legnagyobb napenergiával működő hajója. egyik legfelejthetetlenebb dokumentumfilmes jelenetének nevezik. A fiatal leguán menekülésére nem sok esély volt, de, hogy mi is történt pontosan, az kiderül a Planet Earth lenyűgöző videójából.

Egy csapat kígyó üldözte a leguánt

Egy csapat kígyó üldözte a leguánt

Egy csapat kígyó üldözte a leguánt

Egy csapat kígyó üldözte a leguánt

Egy csapat kígyó üldözte a leguánt

Egy csapat kígyó üldözte a leguánt

VIDEÓ:

A Planet Earth, magyar nevén Bolygónk, a Föld egy 2006-ban bemutatott televíziós dokumentumfilmSzemétből teremtés - Paraguay-i szeméttelep tehetségei. sorozat, melyet a BBCTáncoló medvék mosolyogtatják meg a nézőket a Planet Earth II előzetesében. Natural History Unit csapata készített. Az öt évnyi forgatással és gyártási folyamatokkal együtt ez a legdrágább televíziós ismeretterjesztő sorozat, amelyet a BBC valaha is készített, valamint ez volt az első nagy felbontásban készített műsora. A sorozatban közreműködött a Discovery Channel, az NHK és a CBC is. Először az Egyesült Királyságban vetítették a BBC-n 2006 márciusában és egy évvel később debütált az Egyesült Államokban, ahol a Discovery Channel sugározta. 2007 júniusától világszerte 130 országban sugározták. A sorozat globális áttekintést nyújt a különböző földi életközösségekről és viselkedésformákról. Minden egyes ötven perces rész végén egy tíz perces kisfilmet tekinthetünk meg, amely bemutatja a készítés nehézségeit.

A Planet Earth tíz évvel ezelőtt új távlatokat nyitott a természetfilmezés terén. A most elkészült széria sem fog csalódást okozni a természetrajongóknak, amely egyébként ismét Sir David AttenboroughKínában kutatja őseink történetét David Attenborough!. tolmácsolásában készült. Érdemes megnézni a sorozatot beharangozó pár perces videót, melyből azonnal kiderül, hogy a készítők ismét csodálatosat alkottak:


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!