Furcsa világító lény jelent meg egy kikötőben

Az angliai Bristolban fényképezték és filmezték le többen is a medúzához hasonló, erősen fénylő élőlényt, amit persze sokan azonnal földAzonos eredetű lehet a Hold és a Föld vízkészlete. önkívüli lényként kezeltek. A furcsaFurcsa házak. , élénk kék fénnyel világító lény még december 3-án este jelent meg a bristoli kikötő vizében, hamar felkeltve az arra járó emberekSzívmelengető videó - így reagáltak az emberek, amikor szépnek nevezték őket. figyelmét.

furcsa lény

A BBC helyi rádióadója a furcsa lénnyel kapcsolatban megkereste Bristol Aquarium tengerbiológiai múzeum szakértőjét, aki azt mondta, hogy szerinte nem egy medúza vagy tintahal jelent meg a bristoli kikötőben. „Nagyon valószínűtlen, hogy medúza bejusson a kikötőbe egy darabban és életben maradjon” – jelentette ki a szakértő, aki a képeket látva azon a véleményen volt, a fények teljesen mesterségesek.

furcsa lény

A Bristol Egyetem biológiatudományi szakának egyik tanára a Bristol Postnak azonban azt mondta: elképzelhető, hogy egy tengeri lény került be a kikötőbe, hozzátéve: több olyan állat is van a tengerekben, amelyek képesek fényt kibocsájtani. Steve Simpson szerint lehet, hogy a viharos tengerA legkülönösebb és legijesztőbb élőlényeket fogja ki a tengerből egy orosz halász. erős áradásai vitték be a kikötőbe a tengerről. Szerinte lehet, hogy tényleg egy medúza, vagy egy tengeri szalpa volt a világító lény.

Simpson annak a lehetőségét sem zárta ki, hogy átverés történt. Ahogy a BBC-nek nyilatkozó egyik szemtanú elmondta: ha ez egy átverés, akkor valaki nagyon sok időt és energiát ölt bele, mert nagyon kidolgozottra sikerült.

Forrás: Hír24/Twitter/YouTube/BBC/BristolPost

Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!