A világ 3 legbizarrabb városa

Cimkék: , ,

NEFT Daşları

A város10 szigetváros a világ minden tájáról. Azerbajdzsán fővárosMalé - a Maldív-szigetek fővárosa. áA Csontváz-tó rejtélye. l, Bakutól 100 km-re, a Kaszpi-tengeren helyezkedik el, 55 km-re a legközelebbi partszakasztól. Ez egy teljes város a tengeren, a világ legelső olajkútja, rengeteg fúrótoronnyal. A települést kezdetben egyetlen vízA Maldív-szigeteken nyitották meg a világ első víz alatti bárját. fölé épített út kötötte össze a szárazfölddel, majd szépen lassan kiépült a tengerHolt-tenger - eltűnőben lévő csoda. feletti rendszer. NEFT Daşları legfontosabb megkülönböztető jegye az, hogy valódi város, lakossága körülbelül 5000 fő és több mint 300 km az  utcákat képző  út.

NEFT Daşları

NEFT Daşları

NEFT Daşları

NEFT Daşları

NEFT Daşları

Manshiyat Naser

Manshiyat Naser, más néven Szemétváros egy nyomornegyedMozgólépcső vezet a nyomornegyedbe. a Mokattam hegyA festői Kirkjufell hegy Izlandon. tövében, Kairó peremén Egyiptomban. A lakosság Kairó szemetét hasznosítja újra, gyakorlatilag a város szemétből él. BárA Maldív-szigeteken nyitották meg a világ első víz alatti bárját. utcák, üzletek és lakások vannak, infrastruktúrája nincs. Épp úgy, ahogy folyóA világ 6 legszebb csatornája. víz, csatornaA világ 6 legszebb csatornája. és villanyáram sem. Eredetileg kopt keresztények lakták, csak az elmúlt évtizedekben nyert teret a muzulmánMedina óriási ernyői az 50 fokos hőség ellen. lakosság. A családok szeméttípusokra szakosodnak, kiválogatják és rendszerbe szedik azokat.

Manshiyat Naser

Manshiyat Naser

Manshiyat Naser

Manshiyat Naser

Manshiyat Naser

Miyake-jima

Miyake-jima az Izu szigetcsoportGyönyörű légifelvétel a norvég Lofoten-szigetcsoportról. egyik része Japánban, délkeletre Honshu városától. Tokió fennhatósága alá tartozik, területe 55,50 km². Érdekessége, hogy működő vulkánHawaii legszebb látnivalói. van a szigeten, ám a lakosok mégis visszaköltöznek, még ha veszélyben is vannak. Legutóbb 2006. január 1-jén költöztek vissza az ottlakók, akik kötelesek gázálarcot tartani otthon. Nem kell mindig viselniük, de a levegő kéntartalma miatt ajánlott.

Miyake-jima

Miyake-jima

Miyake-jima

Miyake-jima


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Látogatók egyéb keresései erre a cikkre:

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!