Egyedi tervezésű design lámpák

A lakás fontos kiegészítője lehet egy lámpa. De hogy találjuk meg a hozzánk leginkább illőt? És az legyen egyedi tervezásű? Készüljön fából? Legyen 100 százalékban magyar gyártás? Egy egyedi tervezésű design lámpa dísze lehet a lakásnak. És mi segítünk abban, hogyan lehet megtalálni.

Egyedi tervezés, egyedi design

Az egyediség, a különlegesség mindannyiunkban megvan. És ha ezt még az otthonunk is tükrözi? Egy lámpa kiválasztása nem tűnik nagy feladatnak. És nem is az.

Nincs elképzelésünk róla, hogy milyen mennyezeti lámpát válasszunk? Csak azt tudjuk, hogy az átlagosat messze elkerülnénk? Választhatunk egyedi tervezésű design lámpát.

Egy ilyen lámpa tökéletesen kifejezhet bennünket, megmutathatja az irányt, amerre tartunk, és emelheti az otthonunk fényét. Minden értelemben.

Nem kell lemondanunk ugyanis egy egyedi lámpa vásárlásakor sem arról, hogy az tökéletesen bevilágítsa a teret. A funkció és a látvány összhangját kaphatjuk meg, egy olyan berendezési tárgyat, ami szépségével önmagában is értéket képvisel.

Csak természetes anyagokból is lehet

A természetes anyagok használata a lakberendezésben azt a hatást kelti az otthonunkban, hogy nem szakadtunk el teljesen az anyaföldtől. Egy fából készült lámpa nem csak praktikus lehet, de megadhatja nekünk azt az érzést, hogy egyek vagyunk a természettel.

Közel maradni a természethez – sokan mondják ezt. Ezt a gondolatot tölthetjük meg tartalommal, ha természetes agyagból, fából készült egyedi design lámpánk van.

És ehhez semmiről nm kell lemondanunk. Nem kell áldozatot hoznunk, hiszen amellett, hogy egy megjelenésében egyedi termékünk lesz, az a funkcióját is tökéletesen betölti.

100 magyar – magyar tervezés, magyar gyártás

A mennyezeti lámpa kiválasztásakor figyelembe vehetjük saját elvárásaink mellett a szeretteink igényeit, és még a társadalomra is gondolhatunk.

A pilacsos.hu egyedi tervezésű design lámpáira minden fent leírt igaz. Az egyedi tervezésű design lámpái fából készülnek Magyarországon. És a lámpákat ők tervezik.

Magyar tervezés, magyar gyártás, természetes anyagot felhasználva. Tökéletes választás.

Egyedi tervezésű design lámpák – minden otthonba

Az egyediség nem jelenti azt, hogy a mennyezeti lámpánk elkülönül majd a többi berendezési tárgyunktól, és mint egy kiállítási darab, csillog a bútorok között.

Épp ellenkezőleg. Az egyedi tervezésű design lámpa harmonizál a környezetével, és úgy teszi azt különlegessé, hogy nem különül el tőle. Mind anyagában, mind kialakításban, mind funkciójában éppen oda való lesz, ahova felszereljük.

Bármelyik lakásban.

Az otthonunk berendezésénél nem kell kompromisszumokat kötnünk a lámpák kiválasztásakor. Akkor sem. Semmikor. Élhetünk olyan környezetben, amit megálmodtunk magunknak. Egy olyan környezetben, ami méltó hozzánk, és megmutatja, hogy egyek vagyunk a természettel. És mégsem vagyunk egyek.

Mert mi MI vagyunk. Egyediek vagyunk, és megismételhetetlenek. Mint egy egyedi tervezésű design lámpa.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!