Robot Étterem nyílt Kínában

Cimkék: , , ,

Kínában, HarbinIdén is lenyűgöző alkotások készültek a Nemzetközi Hó- és Jégfesztiválon. város632 méter magas felhőkarcoló épül Sanghaiban. ában nyitott meg a nem mindennapi robotÚjabb lépés a Terminátor megvalósítása felé. étterem, ahol néhány emberi alkalmazott mellett 20 robot lát el minden munkát, és szolgálja fel az ételeket. A robot étterem5 egyedi étterem. 2012. júniusa óta várja vendégeit. Miután az éhes vendég betér az étterembe egy robot gurul elé, amely üdvözli: ”Helló Földlakó. Üdvözöllek a Robot Étteremben!”

Ezután le lehet adni a rendelést, amit egy valódi ember közvetít a négy robotszakács egyikéhez, amik sokféle ételt tudnak elkészíteni, többféle módon is! Az elkészült ételt egy újabb robot viszi az asztalhoz, ahol egy másik robot énekel. A 1,5 méter magas robotokIjesztő jóslattal állt elő Stephen Hawking. 5 órán át képesek dolgozni, ehhez 2 órán át kell feltölteni őket. A robotok megközelítőleg 6-10 millió forintba kerülnek, az étterem létrehozásához pedig közel 5 millió kínai jüanra vagyis 170 millió forintra volt szükség.

Robot étterem, Kína

Robot étterem, Kína

Robot étterem, Kína

Robot étterem, Kína

Robot étterem, Kína

Robot étterem, Kína

Robot étterem, Kína

Robot étterem, Kína

Robot étterem, Kína


Ha érdekesnek találod a cikket, oszd meg ismerőseiddel is!Ha tetszett, iratkozz fel hílevelünkre, hogy ne maradj le a friss cikkekről sem!

Mit gondolsz erről a cikkről?
  • Nem tetszik
  • Érdekes
  • Gyönyörű
  • Elképesztő
  • Tetszik
  • Átlagos

Ajánló

Szólj hozzá a cikkhez!