Ötezer méteres mélységben találták meg egy második világháborús repülőgép-hordozó roncsát

Egy második világháborúMegtalálták a második világháborúban elsüllyesztett legendás hadihajó roncsait. s amerikai repülőgép54 éve eltűnt repülő roncsait találták meg az Andokban. -hordozó hullámsírját fedezték fel idén januárban egy dél-csendes-óceáni expedíció keretében, amelyet a Microsoft cég néhai társalapíÉszak-Amerika lélegzetelállító tájaira kalauzolnak el a világjáró fotós gyönyörű fotói. ja, az októberben elhunyt Paul AllenHíres japán csatahajó roncsait találták meg a Sibuyan-tengerben 1000 méter mélyen. Vulcan nevű cége finanszírozott. A Hornet repülőgép-hordozó maradványait nagyjából 5400 méteres mélységben találták meg.

A hajó hullámsírjának pontos helye azóta rejtély volt, hogy a jármű elsüllyedt a japánok ellen vívott 1942-es Santa Cruz-szigeteki csatában, 140 tengerAlga invázió a Sárga-tengeren. ész halálElképesztő statisztika - valós idejű halálozási és születési térkép a Föld lakosságáról. át okozva a csaknem 2200 fős legénységből.

A picture is worth a thousand memories. Relive history through RV Petrel’s photo gallery of sunken WWII aircraft carrier USS Hornet.

Közzétette: Vulcan Inc. – 2019. február 12., kedd

A kutatócsoport hajóMegtalálhatták Kolumbusz Kristóf Santa Maria nevű hajójának roncsait. zási feljegyzések és a mélytengeri vizsgálatokat lehetővé tevő robotA világ első, érzelmeket felismerő robotján töltötte ki dühét egy japán férfi. tengeralattjáró segítségével találta meg a roncsokat. Robert Kraft, a Vulcan tenger alatti műveletekkel foglalkozó munkatársa szerint a Hornet meghatározó szerepet játszott a második világháború legfontosabb tengeri ütközeteinek egy részében, köztük az 1942-es midwayi csatában.

Discovering the USS Hornet

A look at how RV Petrel discovered the #USSHornet and the important role she played during WWII.

Közzétette: Vulcan Inc. – 2019. február 11., hétfő

 

A tavaly októberben, 65 éves korában elhunyt Allen cége az elmúlt években több jelentős felfedezést is tett. A Vulcan tavaly egy ugyancsak második világháborús amerikai repülőgép-hordozó, egy évvel korábban pedig az 1945 júliusában elsüllyedt Indianapolis cirkáló roncsait fedezte fel, és megtalálta már egy második világháborús japánHírolvasó robotot mutattak be Japánban. hadihajó, valamint az olasz haditengerészet 1940 októberében elsüllyedt egyik hajójának hullámsírját is.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!