Afrikai gyerekek reakciója, amikor először isznak tiszta vizet

Afrikában sok millióan kelnek útra minden hajnalban, hogy 10-15 kilométeres távolságokból vizet vigyenek családjuknak. Több országnak van tiszta vize, azonban a kormányzat képtelen arra, hogy megfelelő módon eljuttassa napRészleges napfogyatkozás teheti próbára Európa elektromos hálózatát. mint nap az éltető vizet minden emberhez.

3

2

55

1

A Word Vision szervezet célkitűzése, hogy tiszta és iható vízhez juttatja az Afrikában élő gyerekeket. Word Vision egyik kezdeményezésében, a ZambiaIgazi ritkaság - több mint egykilós smaragdot találtak Zambiában. projekt keretein belül 40.000 zambiai gyermek kaphat friss, tiszta ivóvizet. Rendkívül örömteli reakciót váltott ki egy zambiai faluban, amikor először szállítottak ivóvizet az ott lakóknak. Ezeknek a gyerekeknek a világ legnagyobb kincsét az iható vízValószínűleg folyékony sós vizet találtak a Marson. jelenti, hiszen azzal egyenlő, hogy többé nem betegszenek meg.

6

A vizek tisztasága és a higiéniai állapotok következtében Zambiában naponta több mint 1600 gyerekArdi Rizal - az indonéz kisfiú, aki 2 évesen 40 szál cigarettát szívott. lesz beteg, súlyosabb esetekben pedig nem is élik túl. Nagyobb számban betegednek meg a víz hiánya vagy tisztasági állapotának következtében, mint ahányan a HIV vírus vagy a malária miatt.

Forrás: Bioságok

Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!