Zöldre festették a Chicago folyót a Szent Patrik napi ünnepség miatt

Kezdetét vette az amerikai írek hagyományos ünnepének, a Szent PatrikPatrik, a legidősebb vombat a világon. napnak az előkészülete. A fesztivált minden évben március 17-én tartják Írország védőszentjének tiszteletére és a hagyományhoz már régóta hozzátartozik a ChicagoElképesztő kilátás a felhőkarcolóból - billenő ablakok a 94. emeleten. folyó megfestése is.

3

Az írek nemzeti ünnepe azért erre a napra esik, mert a hagyomány szerint Patrik ekkor halt meg. Írországon kívül több országban is felvonulásokkal ünnepelnek, így KanadaÉszak-Amerika lélegzetelállító tájaira kalauzolnak el a világjáró fotós gyönyörű fotói. több részén, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Új-Zélandon és az Egyesült Államokban is.

A legextravagánsabb megemlékezést azonban a szeles Chicagóban tarják, ahol a hagyományhoz már régóta hozzátartozik a Chicago folyó megfestése is, amit ezrek figyelnek a partról.

4

A folyóAz indiai szent Gangesz borzalmai (18+). t első ízben 1962-ben festették zöldre az ír védőszent halálEz történik velünk a halál után [18+] - Kendőzetlen naturalizmus Patrik Budenz fotóin keresztül. ának évfordulóján, aki – igazság szerint nem ír volt, hanem walesi anyanyelvű skót. Patrikot tizenhat évesen ejtették foglyul, Írországba került rabszolgaként; megkeresztelkedett, majd megszökött, és később hittérítőként tért vissza az országba, hogy annak első püspöke legyen. Három évtized leforgása alatt katolizálta a teljes szigetet.

1

A város25 nagyváros a legimpozánsabb Felhőkarcolókkal - 1.rész. folyóját egy növényi alapú porfestékkel színezik neonzöldre. A nagy attrakció nem is olyan költséges, mindenesetre annál látványosabb. A nagyjából 16 ezer forintnak megfelelő összegbe kerülő festékkel a hajósok öÉszak-Amerika lélegzetelállító tájaira kalauzolnak el a világjáró fotós gyönyörű fotói. rányi oda-vissza hajózás nyomán készen is vannak a Szent Patrik-napi látványossággal.

Videó a folyó festéséről


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!