Világ legnagyobb húsvéti csokitojása

A világMS Turanor - a világ legnagyobb napenergiával működő hajója. legnagyobbSherman tábornok fája - a legnagyobb térfogatú fa a világon. , 8,5 méter magas “kézműves” húsvéti csokitojását készítették el 2012-ben a patagóniai San Carlos de Bariloche városban, az “argentin SvájcEurópa legnagyobb föld alatti tava - Le lac souterrain de Saint-Léonard . ” központjában.

Az 5,5 méter átmérőjű csokitojáson több mint két hétig dolgozott két tucat cukrász. A 7,5 tonna csokoládéból készült cukrászati műremeket 40 x 40 centiméteres darabokból rakták össze, az utolsó építőelemek beillesztéséhez a helyi hegymászó-egyesület segítségét is igénybe vették. A rekorder tojást város1050 méter magas felhőkarcolót terveznek Azerbajdzsánban. főterén állították fel, és másnap szétosztották a lakosok és a látogatók között.

Világ legnagyobb húsvéti csokitojása

A világ legnagyobb csokitojásának rekordját 10,39 méteres magassággal egy olaszországi alkotás tartja, de azt gyárilag öntötték, és a barilocheiek remélik, hogy a “kézzel gyártott” kategóriában ők is bekerülhetnek a GuinnessA világ legnagyobb krokodilja. RekordokA legújabb elképesztő Guinness Rekordok. Könyvébe. A csokitojásrekord felállítása csak egyike azon kezdeményezéseknek, amelyekkel a régió szeretné feltámasztani idegenforgalmát a chilei PuyehueA Puyehue vulkán kitörését megörökítő fotósorozat. vulkánA Puyehue vulkán kitörését megörökítő fotósorozat. okozta tavalyi hamueső után. A tavakSzínes tavak a Kelimutu vulkán tetején. és erdőA világ legnagyobb fatárolója. s hegyekIzland színes hegyei. övezte Bariloche az argentínai idegenforgalom központja.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!