Tüzelj fával! Vedd lejjebb a fűtést! Szellőztess éjszaka! Ne klímázz! (x)

A rezsispórolásra ösztönző tanácsok sora végtelen, hiszen senki nem szereti a fél fizetését gázszámlára kiadni. De miért is tennéd, ha van ennél jobb megoldás?

Magyarországon még nem elég elterjedt annak a tudata, hogy egy jól kivitelezett, hatékony hőszigetelésJól jártak a szigeteléssel a győri nyugdíjasok (x). hosszútávon, a legjobb befektetésnek bizonyul. A választott szigetelőanyag vastagságáGyönyörű drónfelvétel a befagyott Balatonról. l, és a minőségétől függően akár 2-3 éven belül megtérül, így jelentősen csökkentheted havi kiadásaidat a nyári, de leginkább a téli időEgy másodperccel hosszabb lesz a holnapi nap. szakban. Ha pontosítunk, otthonunk fűtési költsége a felére, vagy akár 70%-ra is csökkenhet. A 2016 július elsején induló Otthon Melege Program energetikai korszerűsítésre és felújítására pályázóknak ad lehetőséget, így érdemes körültekintően megvizsgálni a lehetőségeket és hőszigetelni egy életre!

aus

Kicsi elősegítésképpen nézzünk is egy lehetőséget!

A minden kívánalomnak megfelelő Austrotherm  kiemelkedő szolgáltatásai révén hamar piacvezetővé nőtte ki magát. A három gyártóhellyel rendelkező vállalat28 millió forintos bónuszt kap karácsonyra egy vállalat összes dolgozója. garanciát adva a minőségnek, folyamatosan közzéteszi belső vizsgálati jegyzőkönyveit. Az időtálló minőségről árulkodik továbbá, hogy hazánkban elsőként forgalmaztak lépéshangszigetelő lemezeket, majd később formahabosított anyagot, mára pedig fokozott hőszigetelő anyagokkal dolgoznak. Az, hogy házunkat csak kívülről szigeteljük-e, vagy a lábazatot is, esetleg a talajban lévő szerkezeteket, csupán tőlünk függ, de érdemes ennek is utánajárni. Erről bővebb információt itt találsz! 

Hazánkban tévhit, hogy a kétszer vastagabb hőszigetelés kétszer annyiba kerül, vékonyabb társaihoz képest, hiszen egyedül a hőszigetelésért fizetünk többet, a további kiegészítések ára és munkadíj nem növekszik. A maximális hatékonyság függ a szigetelés vastagságától és színétől: az innovatív megoldásokkal dolgozó Austrotherm egyik terméke, a GRAFIT REFLEX®  felületi fényvisszaverő bevonata meggátolja a káros felmelegedést, egyszerű, és biztonságos kivitelezést tesz lehetővé. Ezzel a fokozott hőszigetelő anyaggal kivételesen most duplán spórolhatsz, hiszen csökkented a kiadásaidat és még kedvezményesen is juthatsz hozzá!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!