Turistahajót talált el a hawaii vulkán lávakitörése

Huszonhárman sérültek meg amikor a HawaiiHangtalanul ciripelnek tovább a tücskök Hawaiion. Nagy SzigetEgész ökoszisztémák semmisültek meg Hawaiin a Kilauea vulkán kitörése miatt. én (Big Island) tomboló KilaueaLakóházak mellett tör fel a vulkáni láva Hawaiin. vulkánTöbb izlandi vulkán is kitörni készül. lávakitörése egy turistahajóra zuhant a hét elején. Az amerikai sajtójelentések lávarobbanásként írják le a történteket. A turistahajó körutazását kifejezetten a lávaLakóházat pusztított el a Kilauea vulkánból kifolyó láva Hawaii-on. közelébe szervezték, hogy az érdeklődők az óceán felől csodálhassák a természeti jelenséget.

Forrás: USGS

A Kilauea már két Sokatmondó fotók mesélnek az Amerikát és Kanadát sújtó sarkvidéki hidegről. napja folyamatosan aktív, és a vulkáni tevékenység még mindig erősödik. Az izzó kőtörmelék eddig több mint 700 házat elpusztított, de komolyabb sérülés csak egyetlen férfit ért, akinek a lábát eltörte a megállíthatatlan láva.

Az illetékes hatóságok és a különböző szervezetek tisztségviselői ugyan folyamatosan figyelmeztetik az embereket a veszélyekre, de ennek ellenére is több utazási iroda szervez hajóSzokatlanul sok jéghegy sodródott az Atlanti-óceán északi részének hajózási útvonalaira. utakat a tűzhányMosolyogva tört ki a Kilauea vulkán. ó közelébe.

Forrás: USGS
Forrás: USGS

Az Egyesült Államok99 éve nem látott napfogyatkozásra készül az Egyesült Államok. parti őrsége biztonsági zónát jelölt meg ott, ahol a láva eléri az óceánt. Abban az övezetben egyetlen hajó sem közelítheti meg 300 méteren belül a partot. KülönlegesA csillagos égbolt elevenedik meg a különleges petúnia szirmain. engedéllyel rendelkező hajóknak azonban lehetővé tették, hogy 50 méterre megközelíthessék azokat a pontokat, ahol a láva az óceánba ömlik.

A balesetÖsszeomlott egy híd Tajvanon - Videó. valamennyi áldozatát a hilói kórházba vitték, az illetékesek pedig megindították a vizsgálatokat. A mentésre kiérkező tűzoltók sajtótájékoztatójukon elmondták: a lávarobbanás teljesen beborította a sétahajó tetejét, és óriási lyukat ütött a hajón. Az amerikai szövetségi geológiai intézet egyébként azt közölte, hogy a folyamatos lávaömlés következében az óceánban 6-9 méteres átmérőjű kis szigetFraser-sziget - a világ legnagyobb homokszigete. kezd kiemelkedni.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!