Túlélők mesélnek a World Trade Center elleni támadásról

Egész estés műsorfolyammal emlékezik meg a 2001-es World Trade CenterA New York-i Világkereskedelmi Központ története. elleni támadásról a National GeographicBemutatta 2016 legjobb fotóit a National Geographic. Channnel. A merénylet 15. évfordulóján, 2016. szept. 11-én a csatornaÍgy mászik fel a patkány a wc-csészébe. több dokumentumfilmet is vetít a témában, melyekben szemtanúk, a mentésben részt vevő tűzoltók, rendőrök és túlélők is megszólalnak.

Fotó: National Geographic ChannelElefántcsont-hadurak - orvvadászok nyomába ered az oknyomozó riporter.

A műsorfolyamot a 9/11: A legcsodásabb megmenekülés című alkotás nyitja, amely Pasquale Buzzelli megdöbbentő történetét mutatja be. A férfi az egyik falból kiváló betonlapban kapaszkodott meg, amikor omlani kezdett az épület, és a megsemmisülőben lévő lépcsőházban „szörfözött” alá 15 emeletet. A műsorban maga a túlélő meséli el hihetetlen menekülésének történetét.

Fotó: National Geographic Channel

Majd bemutatásra kerül többek között az a tűzoltóállomás, amely az ikertornyok mellett állt, és ahonnan a tűzoltók elsőként érkeztek a helyszínre, hogy megkezdjék a mentést. A NatGeoIlyen egy dühös óriásteknős - a világ leglassabb üldözése. megrázó filmje archív felvételek és szemtanúk beszámolói segítségével rekonstruálja a szörnyű napot, és állít emléket a Ten House tűzoltóállomás hőseinek.

wtc-3Fotó: National Geographic Channel

Ezután a 9/11 életmentő rendőrei című műsorban az Emergency Service Unit-ot (ESU), a New YorkA New York-i Világkereskedelmi Központ története. -i rendőrség különlegesSzáz év után sikerült újra megörökíteni egy fekete párducot Afrikában. egységét ismerhetjük meg, akik a szeptember 11-i áldozatok mentéséből is kivették a részüket.

wtc-2Fotó: National Geographic Channel

Az este műsorai, szeptember 11-én, vasárnap:

  • 18:00 – 9/11: A legcsodásabb megmenekülés
  • 19:00 – Tűzoltóállomás az Ikertornyok alatt
  • 20:00 – 9/11 életmentő rendőrei
  • 21:00 – 9/11: Támadás a Pentagon ellen
  • 22:00 – Bin Laden utolsó napjai


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!