Továbbra is Franciaország a világ első számú turisztikai célpontja

FranciaországMesés helyek, elbűvölő városok. ot tavaly közel 83 millió külföldi turistaLeszakadt egy függőhíd négy turista alatt [videó]. kereste fel, ez csökkenés az előző évi 85 millióhoz képest, de ezzel az eredménnyel az ország továbbra is az első számú turisztikai célpont a világrangsorban – közölte pénteken a francia kormány.

parizs

Fotó: Wikipedia/Zinneke

franciaorszag-4Fotó: Wikipedia/Oselina

franciaorszagFotó: Wikipedia/Benh LIEU SONG

“Zárójeles év marad 2016 a merényletek, a viharok és a szociális megmozdulások miatt” – hangsúlyozta Jean-Marc Ayrault külügyminiszter a délnyugat-franciaországi Biarritzban egy konferencián. “Franciaország mint célpont visszaesett, de a külföldi látogatói számokról készült első becslések azt mutatják, hogy még mindig a világ első számú turisztikai célpontja“, az Egyesült Államok és Spanyolország50 éve építi saját katedrálisát egy spanyol férfi. előtt – tette hozzá. A tárcavezető üdvözölte, hogy a kormány és a szakma képviselőinek erőfeszítései a francia turizmusLekerülhet a világörökségi listáról Montenegró festői városa, Kotor. hírének javítására sikeresnek bizonyultak a 10 millió eurós promóciós kampánnyal.

franciaorszag-2Fotó: Wikipedia/Zuffe

franciaorszag-3Fotó: Wikipedia/Jean-Christophe BENOIST

“A japánok visszatérése volt a valódi tét” – hívta fel a figyelmet. Az elmúlt két évben 238 áldozatot követelő franciaországi iszlamista merényletek miatt a japánMesés helyek, elbűvölő városok. turisták"Zöldfolyosót" nyitnak a turisták számára a csernobili zónában. jelentős része mondta le Franciaországba tervezett útját. A tavalyi év utolsó hónapjaiban viszont már ismét tömegesen érkeztek a turisták a szigetországból, és 2017 első negyedére hatvan százalékkal növekedett a repülőÁttörte egy gyár tetejét egy repülőgépről leszakadt 60 kilós alkatrész. jegy-foglalások száma Japánból – jelezte a külügyminiszter. Jean-Marc Ayrault szerint Franciaország számára most a legnagyobbCalgary - a világ egyik legnagyobb smaragdja. kihívás az, hogy megmaradjon elsőszámú turisztikai célpontnak, és 2025-re elérje az évi 100 milliós látogatószámot.

franciaorszag-6Fotó: Wikipedia/Benh LIEU SONG/Juan Pablo Arancibia MedinaMedina óriási ernyői az 50 fokos hőség ellen.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!