Több mint fél évszázada él barlangban egy idős kínai házaspár

Egy idősAntisa Khvichava - 130 éves a legidősebb nő a világon?. házaspár, a 81 éves Liang Zifu és a 77 éves Li Suying több mint fél évszázada él egy dél-nyugat kínában található barlangAjanta-barlangok - sziklába vájt templomok. ban. Az idős emberekSzívmelengető videó - így reagáltak az emberek, amikor szépnek nevezték őket. 54 évvel ezelőtt költöztek lakhelyükre, mert nem volt pénzük lakásra és négy gyermeküket is itt nevelték fel.

barlanglakók

A barlangban összesen három háMesebeli tájakon élnek az izlandi lovak. szobát, egy konyhát és egy nappalit alakítottak ki. A barlangot három évvel az esküvőt követően találták és akkor döntöttek, úgy, hogy ott telepednek le, három másik családdal közösen. Ma viszont már csak ők élnek ott, mert idő közben mindenki kiköltözött. A párnak saját árama is van, a barlang tetején pedig növényeket termesztenek.

A házaspárt többször próbálták meggyőzni, hogy költözzenek ki a barlangból, saját lakást is felajánlottak számukra, de hajthatatlanok és azt mondják, nekik kényelmes ez az otthon. A házaspár mindegyik gyereke már családot alapított, közülük viszont már senki nem akar a barlangban élni és az idősek életmódja nagyon megosztja a környezetüket.

barlanglakók

barlanglakók

barlanglakók

barlanglakók

barlanglakók

barlanglakók

barlanglakók


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!