Tizennyolc év után operáltak ki egy ollót egy vietnami férfi hasából

Tizennyolc év után operáltak ki egy véletlenül felfedezett sebészi ollót egy vietnami férfi hasából. Az 54 éves férfi, Ma Van Nhat ellenőrző vizsgálatra érkezett a Thai Nguyen tartomány egyik kórházBetegek és orvosok voltak abban a kínai kórházban amit váratlanul buldózerekkel kezdtek elbontani. ába, mivel egy hónappal korábban autóHihetetlen autóbaleset - konténer lapított ki egy autót, de túlélték az utasok. balesete volt. Az ultrahangos vizsgálat során vették észre az orvosok, hogy gyomráRejtélyes tó keletkezett a tunéziai sivatagban. l balra egy éles eszköz található. Egy második vizsgálat egyértelműen megállapította, hogy egy 15 centiméteres sebészi olló van a férfi testében – írja a Tuoi Tre című lap.

ollo-2

Ma Van Nhat szerint egy 1998-as operáció során felejthették benne a Bac Kan tartományi kórház orvosai az ollót egy szintén autóbalesetNéhány nappal a cél előtt az óceánba zuhant a Föld körüli repülésére indult 17 éves fiú kisgépe. miatt végzett műtét3D-nyomtatóval készítettek homlokprotézist egy fiatal nőnek Kínában. során. Azóta nem észlelt semmit, csak némi gyomorfájdalmat, amely fájdalomcsillapítók hatására sem múlt el, de emiatt nem fordult orvoshoz. A háromórás eltávolító műtétet végző sebészek szerint az olló rozsdás fog232 fogát húzták ki egy indiai fiúnak. ói beágyazódtak a közeli szervek közé.

ollo

A vietnami egészségügyi minisztérium jelentést kért arról, kik felelősek az esetért. A Bac Kan tartományi kórház igazgatója elmondta, hogy mindent megtesz, amit lehet, de az orvosok szerint a kórházak nagyon ritkán őrzik meg 15 évnél hosszabb ideig a betegek kartonját.

MTI, BBC, tuoitrenews.vn


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!