Strandolók között ért partot egy orosz hadihajó

Nagy sebességgel gázolt a fürdőHot Water Beach -Termálfürdő egy Új-Zélandi tengerparton . zőkkel teli tengerpartra egy hadihajó Oroszországban. A jelenetet egy amatőr videós örökítette meg.

légpárnás hajó

Egyik pillanatról a másikra bukkant fel a strandolók között a légpárnás hadihajó Oroszországban, ami igen nagy sebességgel közeledett a tengerparton tartózkodó emberekSzívmelengető videó - így reagáltak az emberek, amikor szépnek nevezték őket. felé. A katonai jármű hatalmasTúlméretezett kutyák. hullámokat verve a kötött ki a napozók és strandolók között tengerparton. A szemtanúk azt állítják, nem úgy tűnt, mintha a hadihajó lassított volna, amikor a közéjük ért.

VIDEÓ:

VIDEÓ:

Az orosz haditengerészet szóvivője később úgy nyilatkozott: “teljsen normális a strandon kikötni.” Az esemény állítólag egy előre bejelentett hadgyakorlat része volt és a parton senkinek nem lett volna szabad tartózkodnia – bár a fürdőzők azt állították, ők ezt nem tudták.

légpárnás hajó

A tengerpartra kikötött hadihajó súlya eléri a 400 tonnát, így ez legnagyobbTodaiJi - a legnagyobb fából épült templom a világon. légpárnás hadihajók közé tartozik. Több, mint 100 km/h-s sebességre képes, nem csoda tehát, hogy a strandolók többsége megrémült a hatalmas hadihajó láttán.

//Forrás:szeretlekmagyarország//

Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!