Sellőre hasonlító idegen lényt láttak Grönlandon?

sello2

Grönlandi tengerkutatók munkájuk közben egy tengeralattjáróról készítettek képeket, amikor is hirtelen egy sellőre hasonlító lény jelent meg és rátenyerelt az ablakra.

Mindez március 6-án grönland-i tengernél történt és látható, hogy a kutató össze is rezzen, amikor a lény megjelenik.

Az érintett területre a kormány nem sokkal később bevezette az olajfúrás-moratóriumot, hogy a vizek háborítatlan élővilágMS Turanor - a világ legnagyobb napenergiával működő hajója. át ne háboríthassák. Mindezt a GreenpeaceÉlet szájmaszkban – film készült a szmogban élő kínaiakról. is üdvözölte.

Az Animal Planet pedig megkérdezte a tudósokat, köztük, dr. Torsten Schmidt-et, bemutatva a felvett képsorokat,hogy mi a véleményük arról, amit láttak. Többször le is játsszák a hihetetlen felvételt, megállítva azt, hogy az arca is látható legyen az idegen lénynek.

A grönlandi sellő videó:

Az igazság a grönlandi sellő videóról

Kiderült a pár nappal ezelőtt nagy port, vagy inkább vizet kavart sellő ügyének a forrása és a teljes igazság is.

A videót az Animal Planet forgatta a sellőkről, melyet dokumentumfilmként le is adott. A videóról hatalmas vita alakult ki, még a tudósok is egymásnak estek több esetben, a laikusok pedig egymást győzködik a neten arról, hogy a földAzonos eredetű lehet a Hold és a Föld vízkészlete. ön kívül is lehet élet és a vízAfrikai gyerekek reakciója, amikor először isznak tiszta vizet. akkora, hogy bármi is elképzelhető. Persze sokan egyből megint elkezdték vádolni a híreket megjelentető videókat, hogy kacsaÖtezer kacsáját sétáltatja egy kínai férfi. az egész!

A videó tehát egy fantasy dokumentumfilmMagyar rendező rövidfilmje nyert az amerikai dokumentumfilm-fesztiválon. az Animal Planet-től. Úgy is lehetne mondani, hogy az Animal Planet a grönlandi sellővel csakis kizárólag látogatottságot szeretett volna növelni, ami sikerült is neki, hiszen 3,6 millióan néztk meg a filmet az USASteve Fugate 14 éve járja Amerikát az életszeretetet hirdetve. -ban.

Tehát az igazság az, hogy egy nem létező lény hozott rekordot az Animal Planetnek. A sellőket bemutató film címe a következő: Mermaids: The New Evidence

Érdekes, hogy sokkal több mint kétmillió állatfaj él a bolygóAzonos eredetű lehet a Hold és a Föld vízkészlete. n, de az Animal Planet egy képzeletbeli lénnyel, a sellővel érte el nézettségi csúcsát. A videó pár nap alatt az egész világot bejárta és megosztotta az embereket, sőt még a tudósokat is. A tavalyi évben egyébként már leadtak egy hasonló dokumentumfilmet, ami nem volt igaz. A 17 éve működő csatornaA Panama-csatorna akkor és most. legkedveltebb műsorai különben nem a hagyományos természetfilmek,: korábban jó nézettséggel ment a Puppy Bowl (amelyben kiskutyák egy stilizált amerikai futball-pályán csibészkedtek), illetve az előző rekorder egy szintén fiktív lényekről, a sárkányokról szóló film, a Dragons: A Fantasy Made Real volt.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!