Rejtélyes lyukat filmeztek le Szibériában [Videó]

HatalmasTúlméretezett kutyák. lyukat fedeztek fel a földfelszínen a szibériai Jamal-félszigeten, amelyet egy helikopterről le is filmeztek.

1

Óriási, ismeretlen eredetű lyukHatalmas lyuk keletkezett egy orosz faluban. at fedeztek fel Szibériában. A 80 méter átmérőjű kör alakú nyílás nem tűnik víznyelőHatalmas víznyelő fenyegeti Bayou Corne városát. nek, bárCova d'en Xoroi - sziklafalra épült bár Menorca szigetén. alatta látszik egy nagyobb barlangTöbb mint fél évszázada él barlangban egy idős kínai házaspár. is, a szélén viszont látszólag egy robbanás nyomai is felfedezhetők.

Azonnal beindultak az összeesküvés-elméletek az Interneten a nyílás eredetéről. Voltak akik ufótámadásról írtak, mások a területen gáz után kutató GazpromSzabadságot az aktivistáknak! - Mentsük meg a sarkvidéket. munkájáról. A valóság azonban valószínűleg prózaibb….

…Egy orosz tudós szerint víz, só és gáz elegye robbanhatott be a föld alatt. Most szakembereket küldenek a helyszínre, hogy mintát vegyenek a talajból, a levegőből és a vízből.

Forrás:Sploid

Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!