Rajzversennyel és cápás rendezvénnyel ünnepli a Viasat Nature Sir David Attenborough 90. születésnapját

A Viasat NatureEgy igazi vadállatmentő tábor. dokumentumfilmA valódi Trónok Harca. -sorozataiban sokszor feltűnő, világhírű természettudós, Sir David AttenboroughAzonnal megbánta ez az oroszlán, hogy zsiráfra támadt. május 8-án ünnepli 90. születésnapját. Munkássága előtt tisztelegve a csatornaA Panama-csatorna akkor és most. “Vízalatti világA világ 10 legveszélyeztetettebb szépsége. ” témában rajzpályázatot hirdet 3-14 év közötti gyerekeknek, melyet egy különlegesBizarr kinézetű, kacsacsőrű dinoszaurusz maradványai kerültek elő Mongóliában. rendezvénnyel zár a Tropicariumban.

1

Szerettük volna, ha minél több gyerekhez és családhoz eljut Sir David Attenborough úttörő és kiemelkedő munkássága, hiszen az elismert természettudós több, mint 50 éve készít természetfilmeket, melyek közül több a ViasatA valódi Trónok Harca. Nature műsorán is látható – nyilatkozta Aradi Gabriella, a Viasat dokumentumcsatornák marketing felelőse. Munkájának jelentőségét a brit királynő is elismerte azzal, hogy 1985-ben lovaggá ütötte, sőt Sir David Attenborough még egy új hangyászsün fajt is felfedezett, melyet az ő neve után neveztek el, ez az Attenborough-hangyászsün.

2

A rajzversenyre egyébként A4-es méretben készült pályamunkákat várnak április 15-ig, melyek felkerülnek a Viasat Nature facebook oldalára, ahol a szülők, barátok szavazhatnak kedvenceikre. Ezen felűl a zsűri által kiválasztott legjobb 90 alkotás készítői ajándékot és ingyen – kísérői pedig kedvezményes – belépőjegyet kapnak a rendezvény napján a Tropicariumba, ahol a legjobbakat egy kiállítás keretében bárki megtekintheti. A 90 nyertes április 20-án a Viasat Nature facebook oldalán, a korosztályonkénti első három helyett és a közönségszavazat nyertese április 24-én, a rendezvény napján lesz kihirdetve.

4

Az április 24-i ‘Viasat Nature nap a Tropicariumban’ sok programot és látványosságot ígér, nem csak a pályázatra nevezőknek, hanem minden érdeklődőnek, akik szeretnék izgalmasan eltölteni ezt a vasárnapot. A látogatók a Tropicarium lenyűgöző állatainak megtekintése mellett 10 és 19 óra között a Cápateremben tematikus kézműves foglalkozásokon vehetnek részt, különleges idegenvezetéssel körbejárhatják a termeket, készíttethetnek arcfestést és csillámtetoválást is.

Azok a látogatók, akik a rendezvény napján a belépés előtt a Viasat Nature pultnál regisztrálnak, 18:30-kor egy Tropicariumos ajándéksorsoláson is részt vesznek, így pályázóknak és vendégeknek egyaránt megéri ellátogatni április 24-én BudapestBudapest a második legjobb város a világon egy amerikai internetes szavazás szerint. egyetlen cápás állatkerjébe, a Viasat Nature napra.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!