Rajzversennyel és cápás rendezvénnyel ünnepli a Viasat Nature Sir David Attenborough 90. születésnapját

A Viasat NatureEgy igazi vadállatmentő tábor. dokumentumfilmA valódi Trónok Harca. -sorozataiban sokszor feltűnő, világhírű természettudós, Sir David AttenboroughAzonnal megbánta ez az oroszlán, hogy zsiráfra támadt. május 8-án ünnepli 90. születésnapját. Munkássága előtt tisztelegve a csatornaA Panama-csatorna akkor és most. “Vízalatti világA világ 10 legveszélyeztetettebb szépsége. ” témában rajzpályázatot hirdet 3-14 év közötti gyerekeknek, melyet egy különlegesVéletlenül fedezték fel a világ első fluoreszkáló békáját. rendezvénnyel zár a Tropicariumban.

1

Szerettük volna, ha minél több gyerekhez és családhoz eljut Sir David Attenborough10 faj, ami felkerülne Attenborough bárkájára. úttörő és kiemelkedő munkássága, hiszen az elismert természettudós több, mint 50 éve készít természetfilmeket, melyek közül több a ViasatA valódi Trónok Harca. Nature műsorán is látható – nyilatkozta Aradi Gabriella, a Viasat dokumentumcsatornák marketing felelőse. Munkájának jelentőségét a brit királynő is elismerte azzal, hogy 1985-ben lovaggá ütötte, sőt Sir David Attenborough még egy új hangyászsün fajt is felfedezett, melyet az ő neve után neveztek el, ez az Attenborough-hangyászsün.

2

A rajzversenyre egyébként A4-es méretben készült pályamunkákat várnak április 15-ig, melyek felkerülnek a Viasat Nature facebook oldalára, ahol a szülők, barátok szavazhatnak kedvenceikre. Ezen felűl a zsűri által kiválasztott legjobb 90 alkotás készítői ajándékot és ingyen – kísérői pedig kedvezményes – belépőjegyet kapnak a rendezvény napján a Tropicariumba, ahol a legjobbakat egy kiállítás keretében bárki megtekintheti. A 90 nyertes április 20-án a Viasat Nature facebook oldalán, a korosztályonkénti első három helyett és a közönségszavazat nyertese április 24-én, a rendezvény napján lesz kihirdetve.

4

Az április 24-i ‘Viasat Nature nap a Tropicariumban’ sok programot és látványosságot ígér, nem csak a pályázatra nevezőknek, hanem minden érdeklődőnek, akik szeretnék izgalmasan eltölteni ezt a vasárnapot. A látogatók a Tropicarium lenyűgöző állatainak megtekintése mellett 10 és 19 óra között a Cápateremben tematikus kézműves foglalkozásokon vehetnek részt, különleges idegenvezetéssel körbejárhatják a termeket, készíttethetnek arcfestést és csillámtetoválást is.

Azok a látogatók, akik a rendezvény napján a belépés előtt a Viasat Nature pultnál regisztrálnak, 18:30-kor egy Tropicariumos ajándéksorsoláson is részt vesznek, így pályázóknak és vendégeknek egyaránt megéri ellátogatni április 24-én BudapestBudapest a második legjobb város a világon egy amerikai internetes szavazás szerint. egyetlen cápás állatkerjébe, a Viasat Nature napra.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!