Óriási vihar csapott le a világ egyik legnagyobb luxushajójára

Rövid, ijesztő nyaralásban volt részük az Anthem of The Seas (Tengerek himnusza) nevű hajó utasainak, miután egy hétfő délutáni tengeri óriási viharElképesztő szupercellát kaptak lencsevégre Amerikában. alaposan megrongálta a világ második legnagyobbAllure of the Seas - a világ legnagyobb utasszállító óceánjáró hajója. luxushajóját. A hajó felfüggesztette Karib-tengeri útját, miután a 190-240 kilométer/órás széllökések és a 9 méteres hullámok halálra rémítették a kabinjaikba parancsolt utasokat.

Hatalmasat hibázott az Anthem of The Seas tengerjáró hajó2016-ban indul a Titanic 2. n kapitánya, amikor 4000 utassal és 1600 főCsodálatos látvány - ilyen, amikor a bálnák szivárványt fújnak a levegőbe. s személyzettel benavigálta a téli vihar méteres hullámai közé a monstrumot az Atlanti-óceánon. A hajó New Yorkból indult és a floridai Port Canaveralba tartott, amikor elkapta a 190-240 kilométer/órás szél és a 9-10 méteres hullámok. Az utasok pánikba estek, ugyanis a hajó olykor 45 fokban is megdőlt, a hullámok pedig becsaptak a fedélzetre, belül minden csúszkált össze-vissza. Tetemes károk keletkeztek a hajóban, de csodával határos módon csak négyen sérültek meg, a hajó pedig üzemképes maradt és vissza tudott menni a kikötőbe.

A hajótársaság közleménye szerint csakis az utasok biztonságáért fordították vissza a hajót. Szerintük az utasok nem voltak “valódi veszélyben”, mivel a “Tengerek himnusza” nevű hajót úgy tervezték meg, hogy sokkal extrémebb helyzetekben is megállja a helyét. A pusztítás azonban jól látszik az utasok által készített képeken és videókon.

1

2

3


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!