Órákig küzdött egy ausztrál férfi a rátámadó krokodilokkal

Órákig küzdött a krokodilokkal egy 73 éves ausztrál férfi, aki barátjával rákElpusztult tengeri élőlények ezreit sodorta partra a víz Angliában. ászni indult egy DarwinMerülés a hatalmas krokodilok közé. -Az ezer-sziget tava. l 40 kilométerre húzódó mocsaras folyóEl Santuario de las Lajas - katedrális a szurdok felett. szakaszon. Őt megmentették, de társa sajnos a vízbe fulladt – jelentette az ausztrál média.

A Viktória állambeli Bendingóban élő 73 éves Ray McCumber és a 75 éves Noel Ramage szabadságukat töltötték a vidéken, kedden reggel indultak rákászni egy 3,5 méter hosszú bádogcsónakkal a Darwin-hoz közeli Leaders Creek környékére. Egy krokodilGrillezett krokodilok egy kínai gourmet fesztiválon. azonban kiborította őket a csónakból, és Ramage belefulladt a vízbe. McCumber társa hal234 kilós óriáshalat fogott egy férfi. ála után kétségbeesve küzdött a csónak köré gyűlő krokodilokkal, amelyek között 3-4 méteres példány is volt.

krokodilFotó: Wikipedia

A csónakból kiesett szerszámosládában talált tárgyakkal, csavarkulccsal, gyújtógyertyákkal dobálta a fenevadakat. Megpróbált a partra vergődni, de a mocsaras vízben küzdve egyszer majdnem mellkasig ragadt a sárba, és közben a dagály is megérkezett. Egy krokodil alig fél méterre bukkant fel tőle, de sikerült elkergetnie. A három órán át kitartóan küzdő McCumbert végül a segélykiáltásait meghalló rákászok mentették meg, akiknek a csónak alá szorult Ramage testét is sikerült magukkal vinni.

krokodil-2Fotó: Wikipedia

A súlyosan sokkos állapotú férfit mentőhelikopterrel szállították Darwinba, ahol egy kórházban látták el, mielőtt késő este hazaengedték. Egy szóvivő szerint ahhoz képest, amin keresztülment, egészen jó állapotban volt. Észak-Ausztráliában a kifejlett sósvízi krokodilokTöbb ezer krokodilt fenyeget az éhhalál a pénzmosással vádolt bankárcsalád farmján. száma a becslések szerint 100 ezer és 200 ezer között lehet.

krokodil-3Fotó: ntnews.com.au


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!