Norman a világ leggyorsabban rollerező kutyája

Gyorsasági világrekordot állított fel rollerezésben Norman, az amerikai “celebkutya”. A franciajuhásznak az új világcsúcs felállításához kevesebb mint 30 másodperc alatt kellett megtennie 30 métert.

Norman a rollerező kutya

A roller- és bicikliprodukcióiról már jól ismert franciajuhásznak az új világcsúcs felállításához kevesebb mint 30 másodperc alatt kellett megtennie 30 métert, ami sikerült is neki, sőt jócskán túlteljesített, mivel 20 másodperc alatt végigviharzott egy tornatermen a Georgia állambeli Mariettában.

Norman, a rollerező kutya – Videó

Az eseményről videofelvételt is közzétevő Fox 5 televízió szerint ezzel a teljesítménnyel Norman bekerülhet a GuinnessMég a Rekordok Könyvébe is bekerült a kétarcú macska . RekordokA legújabb elképesztő Guinness Rekordok. Könyvébe. A győztes futam után a kutyaMellső lábak nélkül, kenguru módjára közlekedik a kétlábú kutya. kerékpárra pattant, de már versenyŐ lett idén a világ legrondább kutyája. kívül, csak a közönség szórakoztatására. A The-Scooter-Dog néven is emlegetett kutya gyakori vendége az amerikai tévéstúdióknak, a rollerezéseiről és biciklizéseiről készült videoklipeket százezrek töltik le az internetről.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!