Mit ér a házad szép tető nélkül? (x)

A sokak által várt tavasz beköszöntével leendő, illetve a már kerttel rendelkező háztulajdonosok nemcsak a zöldellő fű látványára vágynak, hanem otthonuk kicsinosítására is. Elkezdődnek az előkészületek, tervezések, majd kezdetét veheti a nagy felújítás, építkezés. Fontos a jó alap, de egy pompás tetőborítás megkoronázhatja álmaid otthonát.

teto

Ha meglévő falaid már csak a befedésre várnak, jó helyen jársz!

A tető legtöbbünk számára nem mindegy, milyen látványt nyújt, mennyire biztonságos, tartós és költséghatékony. Új vásárlása és felújítás esetén is érdemes figyelembe venni minden tulajdonságot, hiszen ezek határozzák meg gyermekeink biztonságát, életünk elkövetkezendő évtizedeit. Mindamellett, hogy hány év garancia jár hozzá, nem elhanyagolható tényező a külcsín sem, illetve, hogy extrém időjárásban is megállja-e a helyét, hiszen nem tudhatjuk, mit hoz a klímaváltozás. A Gerard ezeket az előnyöket együttesen teljesítő tetőmárka, minderről itt tudhatsz meg többet.

A tetők számos színben és formában megtalálhatóak, így tökéletesen illeszkednek bármilyen régi- és új épülethez. A klasszikustól kezdve az egészen extravagáns épületek számára is megoldást nyújt a széles szín- és formavilág. A tetőcsalád termékei tehát nem csak a szem számára kellemesek, hanem fokozottan hatékony védelmet is biztosítanak otthonunk számára. A gyártó 50 év garanciát nyújt gyártási- és anyaghibára éppúgy, mint az időjárásállóságra.

Zsindely- és palatető cserélésekor fontos tényező továbbá maga a súly is, hiszen ha könnyű a tető alapanyaga, nem kell azon aggódnod, hogy pluszban megerősítsd régi tartószerkezeted. Anyagának köszönhetően a Gerard tető sokkal kisebb terhelést jelent, mint a régi beton- és agyagcserepek. Cáfolandó az a tévhit is, hogy ha könnyű a tető, hamarabb leviszi egy erősebb szélvihar. A súlynál sokkal fontosabb tényező a tető rögzítési módja. Ebben az esetben az elemeket vízszintesen, az orr felől 8 ponton rögzítik a tetőlécbe és egymáshoz. Ennek köszönhetően azok gyakorlatilag szinte mozdíthatatlanná válnak.

Ezzel a tetővel képzelted el álmaid otthonát igaz? Akkor nézzük, mit tud még nyújtani!

Felújításkor a legnagyobb gondot a régi tető megsemmisítése, elvitele okozza. A Gerard Palaprogram alacsony idő- és pénz ráfordítással segít, hogy ezzel ne kelljen foglalkoznod. Megoldja, ha azbeszt pala, vagy bitumen zsindely veszélyesA világ legveszélyesebb teaháza. hulladék elszállíttatására van szükséged. A részletes programról itt olvashatsz bővebben.

Álmaid háztetője csupán egy karnyújtásnyira van, ugyanis az egyedülálló gyártástechnológiájú Gerard egy óriási tavaszi akcióval vár. Sőt! Emellett még nyerhetsz is! Pillants be és nyerj TV-t a nyári sporteseményekre!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!