Mi ez a könnyűtető őrület? (x)

Megszokhattuk, hogy hordozható eszközeink egyre könnyebbek, így már kényelmesen mozgatjuk őket. De könnyű tető? És ha fúj a szél?

Az általános nézet az, hogy a beton- és kerámiacserepek a legjobbak, hiszen vastagságuk és súlyukHatalmas lyuk keletkezett egy orosz faluban. miatt tartósak, és nem viszi el őket egy szélvihar. De valóban ez az egy megoldás létezik? A könnyű tetőMit ér a házad szép tető nélkül? (x). elemeket, mint például a GERARD termékeit, 8 ponton rögzítik, így valóban megmozdíthatatlanok. Hiába tény, hogy a tetőfedő anyag súlya egyhatoda az átlagos cserepeknek, a rendhagyó, vízszintes rögzítésnek köszönhetően a könnyű súly kifejezetten előnyös tulajdonsággá válik, így jöhet szélvihar, hurrikán, vagy akár tájfun is, azok biztosan megvédenek bennünket a beázástól vagy hóvihartól. Felmerülhet a kérdés, hogy ha könnyű, akkor például egy vastagabb hóréteg alatt nem roskad-e meg? A GERARD Tető5+1 ok, amiért érdemes most tetőt cserélnie (x). család termékeit úgy tervezték, hogy ellenálljanak a hóterhelésnek, sőt a kőzNem akart elszakadni megmentőjétől a ragaszkodó őzgida. úzalék bevonat megtartja a havat a tetőn, amíg az biztonságosan el nem olvad.

21

Mint általában az elektronikai eszközöknél megszokhattuk, ha olyan terméket nézünk, aminek feltűnően jó az ára, szinte biztosak lehetünk abban, hogy még rá fogunk költeni, a rejtett költségeknek köszönhetően. Ilyen például egy laptop esetében a memóriabővítés, az operációA szívsebész nyugtatta meg a kétéves kislányt a műtét előtt. s rendszer, vagy az irodai programok beszerzése. Azonban, ha egy minőségi gépet nézünk, ott nem várnak rejtett költségek és nincs más dolgunk, mint gondtalanul használni 5 évig. Így van ez a tetők esetében is, csak itt gyártótól függően akár tízszer több, például a GERARD termékeire 50 év garanciát adnak, hogy több generációnak is tervezhessünk. A könnyű tető további előnye, hogy jelentős megtakarítás érhető el a tetőszerkezeten is. Így tehát ne a négyzetméter árak alapján hozzunk döntést, hanem érdemes komplett árajánlatot kérni több kereskedőtől, esetleg kivitelezőtől, majd azután kiválasztani az igényeknek és a pénztárcának megfelelőt.

1

Nem árt, ha azzal is tisztában vagyunk, hogy egy esetleges azbeszt-pala csere során rengeteg azbeszt darabka kerülhet a levegőbe, ezért a tetőfelújítást mindig tanácsos szakemberre bízni, így elkerülve a nem kívánatos veszélyeket. Arról nem is beszélve, hogy a veszélyes hulladékot is a törvényi szabályozásnak megfelelően kell elszállítani. A GERARD Palaprogramja még ebben is segít, hiszen kedvezményesen elszállítják a leszerelt, korszerűtlen azbeszthulladékot. Sőt! Ha feltöltöd a házadról készült fotót a felújítás előtt és után is, visszanyerheted az elszállítás költségeit! Ha az általuk kínált magas minőséget szeretnéd a fejed felett tudni, érdemes most árajánlatot kérni, hiszen ha 2016. november 15-ig vásárolsz GERARD tetőt, 19%-kal olcsóbban juthatsz hozzá, bármelyik színhez és típushoz.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!