Megölt egy embert a tbiliszi állatkertből kiszabadult tigris

Az első hírek25 ezer tonna hering pusztult el Izlandon. még oroszlántámadásról számoltak be, de azóta kiderült, hogy egy tigrisŐssejtekkel kezelték a Szegedi Vadaspark szibériai tigrisét. ölt meg egy embert szerdán a grúz fővárosÓriási lyukak Guatemalában a város közepén. központjában, az állat néhány nappal ezelőtt, a várost sújtó áradások miatt szabadult ki az állatkertből – jelentette be a grúz belügyminisztérium szóvivője. “A tbiliszi állatkert egyik tigrise végzett egy férfival a Hősök tereA Hősök tere Kínában. közelében. Különleges erőket vezényeltek a helyszínre az állat elfogására” – közölte Nino Giorgobiani az AFP francia hírügynökséggel. A súlyosan sérült férfit kórházba vitték, de nem sikerült megmenteni az életét. A tigris állítólag egy raktárházban bújt meg napokig.

Grúzia

Grúzia
Az állatkert közelében lévő parkban történt a támadás

 

A grúz katasztrófavédelmi szolgálat legfrissebb jelentése szerint az árvíz következtében húsz ember vesztette életét. Hat embert továbbra is eltűntként tartanak számon. Az ítéletidő okozta anyagi károk az első becslések szerint mintegy 18 millió dollárra rúgnak, Irakli Garibasvili grúz miniszterelnök ugyanakkor arra figyelmeztetett, hogy ez az összeg a 45 millió dollárt is elérheti.

A nagyjából egymillió lakosú városra zúduló özönvízszerű eső nyomán kialakult áradások vasárnap elöntöttek egy lakónegyedet, több embert magukkal sodorva. Súlyos károk keletkeztek a tbiliszi állatkertben is, számos állat kiszabadult. Legalább hat tigris, nyolc medveVilágháborús aknagránáttal játszott egy állatkerti medve. és hat oroszlánLelőttek egy fehér oroszlánt egy kanadai állatkertben. kószált szabadon a városban. Az árvízben legkevesebb háromszáz állat pusztult el. A kiszabadult állatok közül többeket vasárnap lelőttek.

gruzia

Grúzia

Grúzia

Grúzia

Forrás: MTI


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!