Megkezdték az ásatásokat a náci aranyvonat feltételezett helyén

Lengyel és német kincsvadászok kedden hozzáláttak a legendás náci aranyvonat feltárását célzó ásatásoknak a délnyugat-lengyelországi Bagoly-hegységben, ahol a feltételezések szerint a kincsekkel teli állíRejtélyes tó keletkezett a tunéziai sivatagban. lagos szerelvény annak idején eltűnt24 év után talált rá elveszett lányára egy kínai házaspár. egy titokzatos alagútban. Piotr Koper lengyel és Andreas Richter német amatőr történész és keresőcsapata a Wroclaw és Walbrzych közötti vasútvonalA Szerelem-alagútja. mentén három helyszínen kezdte meg az ásást, ott ahol elmondásuk szerint tavaly földradarral megállapították a szovjet előrenyomulás miatt visszavonuló németek által állítólag a földAzonos eredetű lehet a Hold és a Föld vízkészlete. alá rejtett, Európából összerabolt kincsekkel teli szerelvény valószínű helyét Walbrzych közelében. A feltárások napokig tartanak. A munkát az interneten élőben közvetítik.

aranyvonat

Az állítólagos aranyvonatot rejtő feltételezett alagutat “magánvállalkozásban” akarja feltárni a kincsvadászpáros, mivel a szakértői vizsgálatok nem igazoltak semmiféle hasonló objektumot a mélyben, ezért sem állami, sem önkormányzati szervezetek nem vesznek részt a keresésben. A német-lengyel páros a feltárásokhoz megkapta a szükséges engedélyeket annak ellenére, hogy a Krakkói Tudományegyetem szakemberei talajtani vizsgálataik nyomán arra a következtetésre jutottak, nem valószínű, hogy a kincskeresők által feltételezett helyen rejtették el az aranyvonatot. A krakkói szakértők szerint elképzelhető ugyan, hogy egy alagutat rejt a terület, azonban semmiféle vonatMegdöbbentő videó - így próbáltak meg felszállni a nők a zsúfolt indiai vonatra. nincs ott.

aranyvonat-7

A kincsvadászok szóvivője, Andrzej Gaik azt mondta lengyel újságíróknak, hogy Koper és Richter tisztában van az elmúlt Téli mesevilág a gyermekek szemével - Iwona Podlasińska gyönyörű fotói. napokban végzett tudományos vizsgálatok negatív eredményével, de ez sem tántorítja el őket, “teljes mértékben bíznak abban, hogy megtalálják az elveszett vonatot”. “Kell találnunk egy vasútvonalat, egy vasúti alagútElkészült a világ leghosszabb és legmélyebben futó alagútja. bejáratát, és ha az alagút létezik, ott kell lennie a vonatnak” – hangoztatta Gaik.Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!