Majdnem tragédiába fulladt a Duna fölötti rekordkísérlet

Izgalmasra sikeredett Veres Zoltán és két dél-afrikai társa Guinness RekordBaldwin Street - a világ legmeredekebb utcája. -kísérlete a DunaMikroműanyagok úsznak a Duna mellékfolyóiban. fölött. A magyar műrepülő valamint Jason és Larry Beamish kötelékben repült át a Lánchíd alatt a negyedik Nagy Futam programjában.

rekord-a-dunan

Fotó: Mervai Márk

A három gép északról közelítette meg a Lánchidat, és pont a hídÍgy robbantottak fel néhány másodperc alatt egy 40 éves hidat. alatt repültek, amikor a kötelék bal oldali gépe kibillent az egyensúlySzórakoztató fizika - magyar fiúk videója hódít az interneten. ából és vészesen elkezdett süllyedni a Duna felé. A legkritikusabb pillanatban a futómű bele is ért a vízbe, de Larry Beamish pilóta még időben tudott korrigálni, így a repülő “visszapattant” a Duna felszínéről. A pilótának óriási szerencséje volt, a kísérletNyolc hónapos Mars-szimulációt tartottak a Mauna Loa hegyen. könnyen tragédiával végződhetett volna. Az új GuinnessA legújabb Guinness Rekordok 2013. -rekordJyoti Amge - a legalacsonyabb nő a világon. viszont megszületett.

Az M4 Sport8 fotó, ahol az adrenalinfüggők kockáztatják az életüket. stúdiójában ülő szakember szerint a vészhelyzetet egy szélbefúvás okozhatta.

Forrás: m4sport.hu | Videó: YouTube


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!