Lina Medina – minden idők legfiatalabb anyukája, aki 5 évesen szült

A perui származású Lina MedinaMedina óriási ernyői az 50 fokos hőség ellen. a valaha élt legfiatalabb anya. Mindössze ötéves volt, amikor 1939. május 14-én császármetszéssel világra hozta gyermekét, aki a Gerardo nevet kapta.

Lina Medina

Az Andokban található Ticrapo falujában lakó perui kislány már 2 évesen menstruált 4 éves korára pedig teljesen kifejlődtek a petefészkei és a méhe is, mégpedig egy agyalapi mirigybetegség miatti hormonzavarEgy 5 éves kislány testében él egy 20 éves indiai nő. következtében. Szülei azért vitték orvoshoz, mert egyre növekvő hasát tumornak vélték. Kiderült, a kislány várandós, a terhesség hetedik Váratlan vendégek lepték meg a házaspárt - rókák pihentek a háztetőn. napjában van.

Pár hónapA Nap a Tejútrendszer "kései" gyermeke. múlva császármetszéssel világra hozta 2,7 kg-os, egészséges kisfiát. A kis Gerardót a lány családja fiaként nevelte és csak tízéves korában árulták el neki, hogy akit nővérének hisz, az anyja.

Lina Medina

Lina Medina

A bal oldali képen Lina, gyermeke és orvosa látható, jobb oldalon pedig a kislány nagy pocakjával.

A tény önmagában is borzasztó, hogy ilyen idősen lett várandós, de az még inkább,  hogy a kislányt feltételezések szerint saját apja ejtette teherbe. Bár a férfi börtönbe is került, idővel bizonyíték hiányában kiengedték. Apja mellett Lina egyik fogyatékos testvérét is megvádolták a kislány molesztálásával. Az ügyet végül bizonyítékok hiányában félretették.

Lina Medina

Lina Medina

Lina Medina

Lina Medina

Ezen a képen középen Lina látható, balra mellette pedig a fia, Gerardo, aki  40 éves koráig élt, amikor is csontrákban hunyt el. Linának rajta kívül még egy gyermeke született 1972-ben.

Lina Medina

Lina Medina ma már 82 éves idős hölgyként éli napjait férje, Raúl Jurado mellett, PeruMachu Picchu - virtuális túra a varázslatos inka romvárosban. városNördlingen - egy kráterbe épült romantikus kisváros. ában, Limában. Sokan pedig nem is tudják milyen titkot őriz mélyen magában.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!