Lenyűgöző time-lapse videó a Nemzetközi Űrállomáson készített fotókból összeállítva

A Nemzetközi ŰrállomásÉrdekes eredményeket hozott a NASA ikerkutatása - így működik a szervezet a világűrben. asztronautái által készített képekből állított össze egy rendkívül látványosA Föld közelében halad el a zöldesen csillogó üstökös. time-lapse videót Bruce W. Berry. A Nemzetközi Űrállomás (angolul: International Space Station, ISSA Nemzetközi Űrállomás elhaladása a Hold előtt. ) egy alacsony FöldIdén is korábban jött el a túlfogyasztás napja. körüli pályán keringő űrállomás, ami az egyik legdrágább és legnagyobb űreszköz az űrkutatás történelmében. A programban 16 ország vesz részt. Az űrállomás körülbelül 360 km magasságban, alacsony Föld körüli pályán kering. A légköri fékezőhatás és a pályamódosítások miatt a pályamagasság néhány kilométert változhat. Az űrállomás átlagosan 100 métert veszít naponta pályamagasságából. A Földet 92 percenként kerüli meg.

iss

A videón látható többek közt: a Tejút, az Aurora BorealisNem a képzelet szüleménye az északi fény hangja. , vagyis az Északi fényEgyre világosabb éjjel a Föld. , a füstölgő Sarychev vulkánAz elmúlt 50 év vulkánkitöréseit és földrengéseit mutatja be egy új alkalmazás. , a Földre lecsapó viharok, például az Egyesült Államokra lecsapó Irene hurrikánKiderítették, miért volt annyira pusztító a Harvey hurrikán. , az Indiai- és a Csendes-óceán, a Közel-Kelet, Európa és AmerikaA nyugati félteke legnagyobb planetáriuma nyitotta meg kapuit Amerikában. éjszakai fényei.

ISS

ISS

ISS

A zenét komponálta “Manhatta” és előadta a The Cinematic Orchestra.
Fotók: ImageEgy évtizede elveszett műholdját próbálja életre kelteni a NASA. Science & Analysis Laboratory, NASAPokoli lávatenger a Föld-szerű exobolygó. Johnson Space Center, The Gateway to Astronaut Photography of Earth


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!