Lakott területre zuhant egy katonai repülőgép Indonéziában

Lakott területre zuhant egy repülőÁttörte egy gyár tetejét egy repülőgépről leszakadt 60 kilós alkatrész. gép Indonéziában, a szerencsétlenségben több mint száz ember életét vesztette. Az indonéz légierő gépe SzumátraElképesztő felvételek a Sinabung vulkán kitöréséről. szigetEgy teljes szigetet evakuálnak Vanuatun egy kitörni készülő vulkán miatt. én, Medan városMumbai legkülönlegesebb látnivalói. ában zuhant le. A C-130 Hercules típusú katonai teherszállító repülőgépAz Andokban lezuhant uruguayi rögbisek 72 napig tartó megpróbáltatásai. fedélzetén összesen 113-an voltak. A repülőgép egy hotelbe és a közeli házakba csapódott bele. Egyelőre nem ismeretes, hogy a repülőgép szerencsétlenségnek a gép személyzetén és utasain kívül vannak-e további áldozatai a földKudarccal végződött az űrszemét begyűjtését célzó japán kísérlet. ön.

Lezuhant repülő
Forrás: MTI/EPA/Dedi Sahputra

A Natuna-szigetekre tartó teherszállító a légierő medáni támaszpontjáról indult el, de röviddel a felszállás után lezuhant. A légierő vezetője, Agus Priatna altábornagy elmondása szerint az 1964 óta szolgálatban lévő repülőgépnél valószínűleg technikai gond lépett fel, ezért zuhant le a felszállás után két perccel.

Lezuhant repülő
Forrás: MTI/EPA/Dedi Sahputra

Ez a második eset tíz éven belül, hogy lezuhant egy nagytestű repülőgép Medánban. 2005 szeptemberében az indonéziai Mandala Airlines Boeing 737Kisiklott egy repülőgéptörzseket szállító tehervonat Amerikában. -es utasszállítóÚjraindult a kutatás az eltűnt maláj utasszállító roncsai után. ja zuhant a 3,4 millió lakosú város egyik lakóövezetére. A repülőszerencsétlenségben 143 ember vesztette életét, közülük harmincan a földön tartózkodtak.


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!


Ha érdekesnek találod a cikket,
oszd meg ismerőseiddel is!